Το ζευγάρι της χρονιάς: Η ηθοποιός που χώρισε πρόσφατα και ο νεαρός τραγουδιστής

Το ζευγάρι της χρονιάς: Η ηθοποιός που χώρισε πρόσφατα και ο νεαρός τραγουδιστής

Και κοινή εμφάνιση και πιασμένοι χεράκι- χεράκι

Θυμάσαι που πριν έναν μήνα περίπου έγινε γνωστός ο χωρισμός δύο πρωτοκλασάτων ηθοποιών που έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά; Το πρώην ζευγάρι μάλιστα, παρά τις φήμες για το τέλος στη σχέση του μετά από μια δεκαετία, όποτε βρίσκεται, ανταλλάσσει τρυφερές αγκαλιές, κάτι που είχε κάνει πολλούς να πιστέψουν πως ίσως οι φήμες είναι αναληθείς.

Κι όμως, πριν δύο ημέρες εκείνη, έκανε εμφάνιση με νέο αγόρι, σούπερ διάσημο κι αυτό και μάλιστα δέκα χρόνια νεότερο.

Μιλάμε φυσικά για την Olivia Wilde που έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση με το νέο της αγόρι, τον 26χρονο Harry Styles.

Το ζευγάρι έδωσε το παρόν στον γάμο του μάνατζερ του Styles, Jeffrey Azoff, στο Montecito της Καλιφόρνια και οι δυο τους όχι μόνο έδειχναν τρελά ερωτευμένοι αλλά εμφανίστηκαν να κρατούν ο ένας τον άλλο από το χέρι.


https://www.instagram.com/p/CJofhi-LHz4

Παρά μάλιστα το γεγονός πως ο γάμος έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας για τον covid19 με τους προσκεκλημένους να φορούν μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις, η Wilde επέλεξε το σημείο αυτό για να κάνει τη σχέση της γνωστή μετά τον χωρισμό από τον Jason Sudeikis.


https://www.instagram.com/p/CJpiJa6hrJ9

Η Wilde, μητέρα δύο παιδιών, του Otis και της Daisy, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην αρραβωνιαστικό της με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ ενώ ο Styles ήταν ζευγάρι με το μοντέλο Camille Rowe μέχρι το 2018 οπότε και χώρισαν.