Διάρρηξη στο σπίτι του Johnny Depp: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Διάρρηξη στο σπίτι του Johnny Depp: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Τρομακτικό και μόνο στη σκέψη.

Την περασμένη χρονιά, ειδικά, το όνομα του Johnny Depp βρέθηκε επανειλημμένως στην επικαιρότητα. Οι τεταμένες σχέσεις με την Amber Heard και οι δικαστικές διενέξεις με την πρώην του έχουν οδηγήσει σε πολλά επακόλουθα. Η Disney τον διέγραψε από το δυναμικό της, μία θέση που κατείχε χρόνια τώρα με τις παραγωγές στις οποίες συμμετείχε, ενώ άλλες εταιρείες φοβούνται να τον επιλέξουν για τις ταινίες τους, δεδομένης της ιστορίας που εκκρεμεί.

Σαν αυτά να μην ήταν αρκετά, ήρθε στη δημοσιότητα και η διάρρηξη του σπιτιού του από μία γυναίκα. Όπως αναφέρει το TMZ, το περασμένο σαββατοκύριακο, η εν λόγω γυναίκα κατάφερε να μπει στο σπίτι του Depp, ενεργοποιώντας, όμως, τον συναγερμό του. Αυτό, φυσικά, είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να φτάσει άμεσα στον χώρο. Εκείνη δεν τη βρήκε εκεί, αλλά συνελήφθη λίγο πιο κάτω.




Τα κίνητρα της διάρρηξης παραμένουν άγνωστα. Μπορεί αυτή να έγινε με απώτερο σκοπό να κλέψει από το σπίτι του σταρ, μιας και το όνομά της συνδέθηκε και με μία άλλη ληστεία στην ίδια περιοχή. Δε γνωρίζουμε, επίσης, αν γνώριζε ότι η εν λόγω κατοικία ανήκε στον Depp ή αν απλώς είδε ένα πολυτελές σπίτι που θεώρησε ότι θα έχει πράγματα αξίας για να κλέψει.

Ο ηθοποιός καλώς ή κακώς απουσίαζε εκείνη την ώρα. Ίσως και καλύτερα γιατί απέφυγε την όποια τρομάρα θα μπορούσε να του προκαλέσει η ιδέα. Όχι ότι δε θα θορυβήθηκε όταν έμαθε τι συνέβη. Ποιος, άλλωστε, θα έμενε ασυγκίνητος με μία παραβίαση του χώρου του;