O Edward του GNTM ανέβασε μία απίστευτη photo & πρέπει να δεις τα σχόλια

O Edward του GNTM ανέβασε μία απίστευτη photo & πρέπει να δεις τα σχόλια

Οι followers του στο Instagram βρέθηκαν σε παραλήρημα.

Ο τελευταίος κύκλος του Greece’s Next Top Model ήταν πολύ διαφορετικός από τους προηγούμενους. Ο λόγος είναι απλός: Εκτός από κορίτσια, είχε και αγόρια. Αυτό κατευθείαν έδωσε μεγαλύτερη ποικιλία και έκανε τα επεισόδια αρκετά πιο ενδιαφέροντα, αφού πλέον έβλεπες και την αλληλεπίδρασή τους.

Σίγουρα, πολλά ονόματα θα μας μείνουν, όμως, αν ξεχώρισε λίγο περισσότερο κάποιο, αυτό είναι του Edward. Το μοντέλο ενθουσίασε κατευθείαν τον κόσμο που τον παρακολουθούσε από το σπίτι του. Ωραία χαρακτηριστικά, στυλ, άποψη και λίγο από τον sorority boy αέρα που γοητεύει το κοινό.




Όπως μπορείς να καταλάβεις, λοιπόν, με το που βγήκε από το σπίτι του ριάλιτι, έγινε πανικός. Ο λογαριασμός του στο Instagram αποθεώθηκε από τα likes και τα σχόλια των χρηστών και πλέον δεν προλαβαίνει να ανεβάσει φωτογραφία και οι followers βρίσκονται σε ντελίριο.

Στην τελευταία του, συγκεκριμένα, ο Edward ποζάρει με φόντο ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα και τον εαυτό του μπροστά πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Τα σχόλια που ακολούθησαν δεν είχαν προηγούμενο, με τους χρήστες να δηλώνουν τον θαυμασμό, έως και τον έρωτά τους προς το πρόσωπό του.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία που «τύφλωσε» το Instagram και τα σχόλια που ακολούθησαν.