Η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσιάζει φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο

Η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσιάζει φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο

Πολύ casual, αβίαστα σέξι

Όταν σήμερα σκέφτεσαι Ελληνίδες παρουσιάστριες, ποια είναι τα πρώτα ονόματα που έρχονται στο μυαλό σου; Όποια και να είναι η απάντηση και με όποια σειρά, η Κατερίνα Καινούργιου σίγουρα βρίσκεται μέσα στη λίστα σου. Πολλά χρόνια τώρα η αγαπημένη παρουσιάστρια κερδίζει καθημερινά τη θέση της τόσο στην τηλεόραση όσο και στις καρδιές του κοινού.

Η παρουσίαση, βέβαια, δεν είναι ο μοναδικός λόγος που η Καινούργιου βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα. Όπως πολλοί άλλοι celebrities, έτσι και εκείνη διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram. Αν την ακολουθείς, ξέρεις πόσο εντυπωσιακές είναι οι αναρτήσεις που κάνει. Λαμπερά ρούχα, σέξι πόζες και πολλά άλλα που σου δίνουν κάθε λόγο να γίνεις follower της.

Αυτήν τη φορά, όμως, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να ποζάρει λίγο πιο casual, χωρίς να απαρνείται ούτε στιγμή από την πιο σέξι φύση της. Το story της ήταν πολύ αιθέριο με αυτές τις προδιαγραφές και είμαστε σίγουρες ότι, αν από μία μεριά βλέπαμε τα σχόλια που θα δέχτηκε, αυτά θα ήταν ιδιαίτερα επευφημητικά.

Στο βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια θα δεις τη λήψη για την οποία σου μιλάμε, ενώ στην gallery παρακάτω θα απολαύσεις και μερικές από τις ωραιότερες λήψεις που έχει ανεβάσει η αγαπημένη celeb ανά διαστήματα.