Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο δεν είναι πια single και μας δείχνει το κορίτσι του

Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο δεν είναι πια single και μας δείχνει το κορίτσι του

Ο έρωτας δεν κρύβεται

Πριν από λίγους μήνες, το περιοδικό People έχρισε τον ηθοποιό Michael B. Jordan ως τον πιο σέξι άντρα της χρονιάς που πέρασε. Ο 33χρονος μήνες τώρα μας είχε βάλει σε υποψίες για το αν είναι single ή όχι και έτσι μόλις σήμερα αποφάσισε να κάνει τη φημολογούμενη σχέση του, επίσημη στο Instagram.

Ο ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στα μάτια της 24χρονης Lori Harvey η οποία είναι μοντέλο και τόσο εκείνος όσο και η καλή του έκαναν σταθερό post με κοινές πόζες για να μας δείξουν πόσο ερωτευμένοι είναι και πόσο σοβαρός πια είναι ο δεσμός τους. Ο Jordan δημοσίευσε δύο πόζες, ενώ στη μία κοιτάζει την καλή του στα μάτια ενώ εκείνη έκανε κολάζ με δύο φωτογραφίες της με τον μεγάλο αντίπαλο του Μαύρου Πάνθηρα στο δικό της προφίλ.

Η Harvey, είναι υιοθετημένη από τον παρουσιαστή Steve Harvey, ο οποίος το 2007 παντρεύτηκε τη μαμά του μοντέλου, Marjorie Bridges. Στη συνέντευξή του στο People μετά τον τίτλο του πιο σέξι άντρα, ο Jordan είχε αποκαλύψει τι θέλει να έχει το κορίτσι που θα τον κατακτήσει:

«Θέλω να έχει αίσθηση του χιούμορ, να με καταλαβαίνει πραγματικά γιατί η ζωή του ηθοποιού δεν είναι φτιαγμένη για να έχεις σχέση και κάποιον να με φροντίζει».



Δες τις φωτογραφίες από τα posts αγάπης και τις hot πόζες της συντρόφου του ηθοποιού παρακάτω: