Εξιτήριο για τον Κικίλια Junior: Η φωτογραφία της Μπαλατσινού και το μήνυμα στο Instagram

Εξιτήριο για τον Κικίλια Junior: Η φωτογραφία της Μπαλατσινού και το μήνυμα στο Instagram

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, η σύζυγος του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού, έφερε στον κόσμο τον γιο του ζευγαριού. Μόλις σήμερα, η Τζένη Μπαλατσινού αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Πρω1νό στον ΑΝΤ1.

Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας και η σύζυγος του Υπουργού Υγείας δημοσίευσε και ένα σταθερό post με το φορμάκι που θα φορέσει ο γιος του ζευγαριού, το οποίο είναι σχετικό με το αθλητικό και μπασκετικό παρελθόν του Βασίλη Κικίλια.

Πρόκειται για ένα ολόσωμο φορμάκι με το νούμερο 1 και το όνομα Κικίλιας Junior.

«Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα», έγραψε χαρακτηριστικά η ευτυχισμένη μαμά!



Η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της Μπαλατσινού έγινε στο Instagram account του Βασίλη Κικίλια μέσα στο καλοκαίρι, όπου ο Υπουργός έγραψε χαρακτηριστικά:

Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με την Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει @jennybalatzinou. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2019, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Αυτό είναι το τέταρτο παιδί της Μπαλατσινού, η οποία είναι μαμά της Αλεξάνδρας, της Αμαλίας και του Μάξιμου.

Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη Γραμμέλη, στην εκπομπή Pop Up στον Alpha, αποκάλυψε το γιατί το εξιτήριο ήρθε κάποιες εβδομάδες μετά τον τοκέτο.



Διάβασε στην γκάλερι το γιατί