Το Καφέ της Χαράς έκανε comeback και το Twitter το αποθέωσε

Το Καφέ της Χαράς έκανε comeback και το Twitter το αποθέωσε

Ανατροπές και εξελίξεις στο νέο επεισόδιο

Η περσινή χρονιά μπορεί να μην ήταν όπως τη φανταστήκαμε όταν ξεκίνησε την πρώτη μέρα, μας έφερε όμως κάτι καλό. Την επιστροφή του Καφέ της Χαράς μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. Ακόμη θυμόμαστε τα συναισθήματα που νιώσαμε βλέποντας τη Βάλια μέσα στα συντρίμμια του Καφέ και την τρυφερή της αγκαλιά με τον Μανωλάκη. Κι ενώ ο νέος κύκλος φαινόταν πολλά υποσχόμενος η επέλαση της πανδημίας επηρέασε αρκετά την πορεία της σειράς.

Τον Σεπτέμβρη το Καφέ επέστρεψε από εκεί που είχε μείνει και λίγο πριν τα Χριστούγεννα ολοκληρώθηκε η σεζόν με τον παραλίγο γάμο του Μάνου και της Αρετής και τον τραυματισμό του Πώποτα από πυροβολισμό. Εχθές το αγαπημένο μας καφέ έκανε comeback και το Twitter φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο. Οι ανατροπές πολλές και ενδιαφέρουσες.

Το Κολοκοτρωνίτσι ετοίμασε υποδοχή ήρωα στον Περίανδρο, που βγήκε από το νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του από τον πυροβολισμό. Η επιστροφή του χαροποίησε τους περισσότερους, αλλά όχι τον Φατσέα. Όσο καιρό ο Περίανδρος ήταν στο νοσοκομείο, η Τασία τον είχε περιμαζέψει κρυφά στο σπίτι και τώρα ο Φατσέας μένει ξανά άστεγος και μόνος. Και ενώ ο Περίανδρος συνήλθε, η πρώην σύζυγός του και μητέρα του γιου του, Πενέλοπε Μαρκάτος, αρρώστησε σοβαρά. Ο Μάνος έφυγε εκτάκτως για τη Γερμανία, αφήνοντας τη Βάλια να τρέχει μόνη της το Καφέ.

Η μικρή Χάσκα όμως δεν έμεινε μόνη για πολύ, καθώς γυρίζοντας ένα βράδυ στο σπίτι βρίσκει εκεί τη Χαρά με τον σύντροφό της Ιάσονα, που ήρθαν για να μείνουν. Το twitter αποθέωσε τόσο τον Φατσέα και τα απίθανα ελληνικά του, όσο και τον Περίανδρο που θέλησε να γίνει γλυκός και ευγενικός. Μεγαλύτερη εντύπωση ωστόσο έκανε ο σύντροφος της Χαράς, Ιάσονας (aka Νίκος Ψαρράς) ή Σταμάτης Μαυρουδής αν προτιμάς όπως τον γνώρισες στις Άγριες Μέλισσες. Το Twitter για ακόμη μια φορά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.