Άγριες Μέλισσες: Ο Τάκης έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη και το Twitter «τρελάθηκε»

Άγριες Μέλισσες: Ο Τάκης έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη και το Twitter «τρελάθηκε»

Η βόμβα έπεσε στο σπίτι των Σεβαστών.

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες παρακολουθήσαμε εχθές, με τη «βόμβα» που κρατούν φυλαγμένη έξι χρόνια στο σπίτι των Σεβαστών, να σκάει εχθές στο μεσημεριανό τραπέζι. Μετά τον εκβιασμό του Τάκη στην Ασημίνα για να βλέπει η Δρόσω το παιδί, ο Νικηφόρος της απαγόρευσε να το ξαναδεί και ο Τάκης εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο παίζοντας ένα τελευταίο χαρτί που έκρυβε στο μανίκι του.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το Διαφάνι πήγε στο σπίτι των Σεβαστών και ζήτησε να μιλήσει στην Ασημίνα. Όλοι τον ρώτησαν τι είναι αυτό που θέλει να της πει, με τον Τάκη να απαντά πως θέλει να τη ρωτήσει για ποιον λόγο δεν αφήνει τη Δρόσω να βλέπει το παιδί της Εύλογα η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) τον διόρθωσε και του είπε το «ανίψι» της με εκείνον να τη διορθώνει ξανά και να λέει πως το παιδί είναι της Δρόσως.

Στο τραπέζι βρισκόταν ο Δούκας, η Μυρσίνη, η Ανέτ, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης, ενώ στο σαλόνι ήταν και η Αγορίτσα, η οικονόμος του σπιτιού. Από τα έξι άτομα οι 3 ήξεραν την αλήθεια και ήταν και αυτή που δεν εξεπλάγησαν από την αποκάλυψη του Τάκη.

Το Twitter από την άλλη διασκέδασε αυτό το επεισόδιο όσο κανένα άλλο, και αποθέωσε τον Τάκη Δοξαρά όπως μπορούσε. Δες στη gallery που ακολουθεί όσα ξεχωρίσαμε.

Και κάνε λίγη υπομονή μέχρι το βράδυ γιατί το καλύτερο δεν το είδες ακόμη.