Ο έμπιστος του πρίγκιπα William παραιτήθηκε, και ο λόγος είναι σοβαρός

Ο έμπιστος του πρίγκιπα William παραιτήθηκε, και ο λόγος είναι σοβαρός

Παραίτηση φωτιά στο παλάτι.

Δυσάρεστα νέα έρχονται από το παλάτι του Kensington και τον πρίγκιπα William, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχασε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο από το προσωπικό του. Το 2021 φαίνεται πως δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για τον δούκα του Cambridge, ο οποίος δείχνει να έχει «επαγγελματικά» προβλήματα.

Ο Christian Jones, ο οποίος ήταν ο ιδιωτικός γραμματέας του δούκα του Cambridge, έφυγε από τη θέση του μετά από μόλις 10 μήνες στο ρόλο του, αναφέρει το People. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετέχει στον ιδιωτικό όμιλο Bridgepoint ως συνεργάτης. Ωστόσο, ο Christian θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμος για να συμβουλεύει τόσο τον William όσο και την Kate Middleton, τη δούκισσα του Cambridge, για τις υποθέσεις τους.

Ο Christian μπήκε στην ομάδα του Cambridge στις αρχές του 2020 αφού ο προηγούμενος ιδιωτικός γραμματέας του William, Simon Case, έφυγε για δουλειά με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson. Μόλις πρόσφατα, ο πρίγκιπας William έγινε μέλος της Ομάδας Εμβολιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου και υποστήριξε τους παππούδες του, τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, που έλαβαν το εμβόλιο COVID-19.