Απίστευτο ρεκόρ: To συγκλονιστικό σπίτι της Naya Rivera, πωλήθηκε μέσα σε εννιά μόλις μέρες (photos)

Απίστευτο ρεκόρ: To συγκλονιστικό σπίτι της Naya Rivera, πωλήθηκε μέσα σε εννιά μόλις μέρες (photos)

Δες φωτογραφίες και video από το εσωτερικό του. 

Ήταν μία από τις χειρότερες ειδήσεις και γενικά υποθέσεις του 2020, μιας χρονιάς που κατά γενική ομολογία δεν μας χάρισε και τις καλύτερες στιγμές. Ο θάνατος της 33χρονης διάσημης ηθοποιού έκανε τον γύρο του κόσμου, και συγκλόνισε τους θαυμαστές της μιας και χάθηκε τόσο άδικα και ξαφνικά. H όμορφη βαρκάδα με τον γιο της, κατέληξε σε τραγωδία, μιας και σύμφωνα με την αστυνομία, η Naya Rivera δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ στη βάρκα της με αποτέλεσμα να πνιγεί. Η σωρός της ανασύρθηκε έπειτα από μέρες ερευνών και αγωνίας της οικογένειάς της.

Και τώρα, μαθαίνουμε ότι το πολυτελές της σπίτι στο Los Angeles, πωλήθηκε έπειτα από εννέα μόλις μέρες στην αγορά! Πρόκειται για το μέρος στο οποίο η διάσημη ηθοποιός έμενε με τον γιο της, από το 2018, το οποίο βρίσκεται μάλιστα στη διάσημη και πολυτελή γειτονιά Los Feliz.

Και όπως ακριβώς είναι πολυτελής η γειτονιά, έτσι είναι και το σπίτι, μιας και δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του, το οποίο είναι συγκλονιστικό. Υπέροχη διακόσμηση, φωτεινά δωμάτια και μία πισίνα στο κέντρο του κήπου. Δεν μας κάνει εντύπωση ότι παρέμεινε στη αγορά για μόλις εννέα μέρες.

Για την ιστορία, πωλήθηκε για το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δες την παρακάτω gallery αλλά και το video: