Master Chef: Η audition του σωσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ξετρέλανε το Twitter

Master Chef: Η audition του σωσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ξετρέλανε το Twitter

Τι έκανε τους κριτές να γελάσουν με την καρδιά τους;

Το Master Chef επέστρεψε πιο ανανεωμένο από ποτέ! Ο αγαπημένος διαγωνισμός μαγειρικής είναι εδώ, το ίδιο και οι υποψήφιοι επόμενοι…. Master Chefs! To παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς και ήδη από την πρώτη κιόλας audition αυτό έγινε αντιληπτό σε όλους τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι κριτές δοκιμάζουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τα πιάτα των εκκολαπτόμενων υποψήφιων μαγείρων και αν πάρουν την έγκριση τους τότε περνούν στην επόμενη φάση. Εν τω μεταξύ να σημειωθεί πως έχουν στη διάθεσή τους ορισμένο χρόνο και το concept θυμίζει αγώνισμα από τις προηγούμενες σεζόν της μαγειρικής εκπομπής.

Παρά τις δυσκολίες και το άγχος που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι, αλλά και οι κριτές πρέπει να σου πούμε πως διασκεδάζουν αρκετά με την επιστροφή τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Σήμερα ιδίως, οι κριτές δεν σταμάτησαν να γελούν αφού μπροστά του είχαν τον… Λεωνίδα Κουτσόπουλο του «Master Chef 5» και εξηγούμαστε αμέσως!

Στη σημερινή audition εμφανίστηκε μεταξύ άλλων και ο… σωσίας του κριτή Λεωνίδα, κάτι φυσικά που μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την ομοιότητά τους και μάλιστα τους έβαλαν να καθίσουν και δίπλα δίπλα. Ο παίκτης «σωσίας» όχι μόνο έκανε τους κριτές να κοιταχτούν μεταξύ τους λόγω της ομοιότητας με τον κριτή αλλά τελικά ανακάλυψαν και πως ο ξάδερφός του ήταν συμμαθητής με τον Σωτήρη Κοντιζά. Λες το ταλέντο του στη μαγειρική να οφείλεται στην ομοιότητά του με τον chef Κουτσόπουλο;



Οι χρήστες του Twitter φυσικά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν κάτι τέτοιο ασχολίαστο για αυτό και πρέπει να δεις τα ξεκαρδιστικά σχόλιά τους.

Δες περισσότερα στη gallery.