Master Chef: Ο παίκτης που θύμισε στο Twitter τον Σταυρή έκανε θραύση

Master Chef: Ο παίκτης που θύμισε στο Twitter τον Σταυρή έκανε θραύση

Μήπως σου θυμίζει κάτι;

Μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης προστασίας, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν, το κλίμα στις auditions είναι «μαγειρικά ηλεκτρισμένο» για τους εκκολαπτόμενους μαγείρους του πέμπτου κύκλου. Σε διάστημα 40 λεπτών οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν το ταλέντο στη μαγειρική αλλά και πως μπορούν να γίνουν οι επόμενοι Έλληνες Master Chefs.

Οι κανόνες στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής έχουν αλλάξει, κάτι το οποίο σημαίνει πως με τρία «ναι» των κριτών έχουν το εισιτήριο προς το σπίτι του Master Chef, ενώ με δύο περνούν στην επόμενη φάση, δηλαδή στη δεύτερη φάση του bootcamp.

Σήμερα οι διαγωνιζόμενοι που κλήθηκαν να εντυπωσιάσουν πρώτοι τους κριτές φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη λευκή ποδιά και οι κριτές δείχνουν να το διασκεδάζουν. Μαζί με εκείνους διασκέδασαν και όλοι οι χρήστες του Twitter αφού ένας παίκτης τους θύμισε… ηρωικές στιγμές του περσινού Master Chef αλλά και εμβληματικούς χαρακτήρες του ριάλιτι.

Αρχικά, εκείνος που ήρθε στο μυαλό τους χωρίς δεύτερη σκέψη, ήταν ο... «Εν κουλί αυτό», γνωστός σε όλους και ως Χαράλαμπος!



Επίσης, λόγω της Κυπριακής του καταγωγής οι χρήστες του Twitter τον παρομοίασαν με τον Σταυρή και εκείνο που κανένας δεν περίμενε ήταν η γνωριμία του με τον φιναλίστ παίκτη. Αποκάλυψε στους κριτές πως είναι παιδικοί φίλοι. Εν τω μεταξύ να σου πούμε πως πέρασε με δύο «ναι» και οι κριτές θα τον δουν στην επόμενη φάση.

Λοιπόν είσαι έτοιμη να δεις τα χαριτωμένα tweets; Βρες στα στη gallery.