Διάσημη τραγουδίστρια έδωσε 7 χιλιάδες δολάρια για να κάνει πάρτι εν μέσω Covid

Διάσημη τραγουδίστρια έδωσε 7 χιλιάδες δολάρια για να κάνει πάρτι εν μέσω Covid

Σε παροξυσμό η γνωστή τραγουδίστρια.

Η πανδημία του κορονοϊού και η πορεία της ανά τον πλανήτη έχει φέρει σε απόγνωση πολύ κόσμο. Έρευνες αποδεικνύουν πως έχει επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογική κατάσταση των ανθρώπων, όμως αυτή την κίνηση της τραγουδίστριας θα την έλεγες σίγουρα υπερβολή. Πασίγνωστη τραγουδίστρια λοιπόν έδωσε σε εστιατόριο 7 χιλιάδες δολάρια, προκειμένου να κάνει πάρτι εν μέσω lockdown και κορονοϊού.

Η Rita Ora ήταν τόσο απελπισμένη για να κάνει πάρτι γενεθλίων για τα 30α της γενέθλια εν μέσω lockdown στο Λονδίνο τον Νοέμβριο, που ήταν πρόθυμη να πληρώσει ένα τεράστιο τίμημα. Η αστυνομία ισχυρίστηκε πως ένας εκπρόσωπο για τη Rita Ora κάλεσε το εστιατόριο Casa Cruz και πρόσφερε στο αφεντικό, Scottie Bhattarai, 5.000£ ή 6.829 $ για να παράσχει «ποτά και μεζέδες» για ένα πάρτι, ανέφερε η αγγλική Sun. Καθώς το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του εστιατορίου είχε παραμεληθεί λόγω της πανδημίας, ο Bhattarai ήθελε να τους «διευκολύνει» και παραδέχτηκε ότι ήταν «άπληστος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Bhattarai είπε στην αστυνομία ότι μόνο επτά επισκέπτες αναμενόταν να φτάσουν, αλλά μέχρι τις 9 μ.μ. τοπική ώρα εμφανίστηκαν σχεδόν 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου Cara Delevingne και της αδερφής της, Poppy. Η δήλωσή του ανέφερε επίσης ότι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένης της Ora, προμήθευαν το δικό τους αλκοόλ και ότι ο συνοδός ασφαλείας δεν ήθελε κανένα υλικό από την εκδήλωση, οπότε έκλεισε τις κάμερες.

Ο Bhattarai αρνήθηκε να ονομάσει τον εκπρόσωπο που κανόνισε το soiree και από τότε απομακρύνθηκε από τη δουλειά του. Ο εκπρόσωπος της Ora δεν επέστρεψε αμέσως το αίτημα για ένα σχόλιο στο Page Six.

Ο ιδιοκτήτης του Casa Cruz, Nicholas Fallows, είπε στη Sun μετά την αποτυχία του πάρτι πως δεν γνώριζε για το πάρτι, καθώς το σημείο «ανήκει στους μετόχους». Η τραγουδίστρια αργότερα ζήτησε συγγνώμη για παραβίαση των κανόνων, λέγοντας ότι «λυπάται βαθιά» και παραδέχτηκε ότι ήταν «σοβαρό και αδικαιολόγητο λάθος».