Η Kate Middleton έσπασε το πρωτόκολλο και την είδαμε σε selfie για πρώτη φορά (video)

Η Kate Middleton έσπασε το πρωτόκολλο και την είδαμε σε selfie για πρώτη φορά (video)

Το πρώτο ever video selfie της Middleton.

Σπάνια θα δεις τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας να βγάζουν selfie. Όπως φαίνεται το πρωτόκολλο δεν συμπαθεί τις selfies και το 2017 η Meghan Markle είχε αποκαλύψει πως δεν επιτρέπεται να βγάλει selfie όταν ένας fan της το ζήτησε στο Nottihgham.

Έχοντας αυτό στο μυαλό σου, θα απορήσεις και συ, με τον τρόπο που επέλεξε η Kate Middleton, υπεύθυνη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Place2Be να ανακοινώσει το ξεκίνημα της εβδομάδας ψυχικής υγείας παιδιών.

Η φετινή εβδομάδα έχει ως θέμα την έκφραση του εαυτού μας, το να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να μοιραζόμαστε, τα παιδιά δηλαδή, τις ιδέες, και τα συναισθήματά τους.



«Και μιας και είμαστε στην Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας των παιδιών, δεν υπήρξε μεγαλύτερη ανάγκη ποτέ παρά τώρα για να συζητήσουμε και για την υγεία, σωματική και ψυχική των γονιών. Πέρσι, που είπατε πόσο σημαντικό ήταν ότι πολλοί από εσάς δεν μπορούσατε να βάλετε προτεραιότητες σε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή σας καλώ να προσέξετε και τους εαυτούς σας.Βρείτε τρόπο ως γονείς να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, μιλήστε σε κάποιον για να γίνουμε όλοι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, για να φροντίσουμε τα παιδιά μας», τόνισε η Kate.

Αυτό που παρατήρησαν πολύ ήταν η φρεσκάδα του προσώπου της, η απλότητά της φορώντας ένα χοντρό πλεκτό σκουφάκι και η ομορφιά της.

Δες την γκάλερι παρακάτω.