Master Chef: Ο παίκτης που εκνεύρισε τους κριτές και τα σχόλια στοTwitter

Master Chef: Ο παίκτης που εκνεύρισε τους κριτές και τα σχόλια στοTwitter

Δεν ντράπηκαν να σχολιάσουν!

Οι auditions του Master Chef 5 συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και είναι αλήθεια πως το παιχνίδι μαγειρικής αυτή τη φορά έχει αλλάξει εντελώς τους κανονισμούς του. Οι κριτές πλέον δεν θα δημιουργούν τις ομάδες τους και όπως ήδη έχεις καταλάβει οι διαγωνιζόμενοι έρχονται, από την πρώτη τους κιόλας audition, αντιμέτωποι με τα… τηγάνια!

Αν και έχουν περάσει ήδη αρκετοί ταλαντούχοι μάγειρες οι κριτές είναι απαιτητικοί και δεν χαρίζονται σε κανέναν! Όπως σε κάθε επεισόδιο οι κριτές τονίζουν πως το πιάτο που θα παρουσιάσουν είναι το πιάτο της ζωής τους επομένως θα πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα. Η πρώτη τετράδα σήμερα φάνηκε να έχει γνώσεις μαγειρικής, δύο όμως παίκτες τράβηξαν τα βλέμματα ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους. Ο Βασίλης με χόμπι του το παραπέντε και τις πολεμικές τέχνες σίγουρα έχει να δώσει στην κουζίνα του Master Chef ένα πιάτο γεμάτο γεύσεις και αρώματα.

Λοιπόν, ο παίκτης που τράβηξε τα βλέμματα κάπως… παράδοξα, ήταν ο Νίκος, ο οποίος κάθε φορά που οι κριτές μιλούσαν με κάποιον παίκτη «πεταγόταν» και ζητούσε κάτι. Την πρώτη φορά τους διέκοψε για να ζητήσει πάγο και τη δεύτερη για να αλλάξει τηγάνι. Το τηγάνι του ήταν όπως ισχυρίστηκε γδαρμένο. Κι όμως! Στην πορεία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του έκανε ερωτήσεις και εκείνος απορροφημένος στη μαγειρική του δεν απάντησε ποτέ. Ο κριτής έκανε έναν υπέροχο μονόλογο, ωστόσο δεν άφησε αναπάντητα τα ερωτήματα μόνο του κριτή αλλά και της κοπέλας που έκανε τις ερωτήσεις πίσω από την κάμερα. Εκείνος δεν ήθελε να της μιλήσει γιατί θα έχανε χρόνο και κάπως έτσι αποπροσανατολίστηκε εντελώς ενώ ήταν και ιδιαίτερα αγενής. Λοιπόν, ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι; Η πεθερά του η οποία είναι η ιδιοκτήτρια στο εστιατόριο που εργάζεται.

Καταλαβαίνεις πως με όλα τα παραπάνω ο Νίκος «ξεσήκωσε» τους χρήστες του Twitter και εκείνοι με τη σειρά τους τον σχολίασαν με το γάντι!