Αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 44 του χρόνια ένα μήνα μετά τη διάγνωση καρκίνου

Αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 44 του χρόνια ένα μήνα μετά τη διάγνωση καρκίνου

Ένα μήνα μετά τη διάγνωση καρκίνου, ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Θρήνος στο Hollywood από την ξαφνική απώλεια του ηθοποιού Dustin Diamond, σε ηλικία 44 ετών και μόλις έναν μήνα μετά τη διάγνωση καρκίνου τέταρτου σταδίου.

Ο Dustin, έγινε αγαπητός από τον ρόλο του Screech στη νεανική σειρά Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι, τον προάγγελο για τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του μετά από μάχη τριών εβδομάδων με τον καρκίνο που από τον πνεύμα γρήγορα εξαπλώθηκε στο σώμα του ηθοποιού.

«Ο Dustin δεν υπέφερε, δεν έπρεπε να υπομείνει φρικτούς πόνους και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό», τόνισε η ανακοίνωση.

Η κατάσταση του ηθοποιού χειροτέρεψε μέσα στο Σαββατοκύριακο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει χωρίς βοήθεια ενώ στο πλευρό του την ώρα του θανάτου της, βρισκόταν ο μπαμπάς του και η κοπέλα του.

Η οικογένεια του Diamond είχε ιστορικό καρκίνου ενώ η μητέρα του είχε φύγει από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Οι συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού, ειδικά εκείνοι από τη νεανική σειρά Saved By The Bell, αποχαιρέτησαν τον Diamond στα social media, με φωτογραφίες και μηνύματα αγάπης.

Ανάμεσά τους, η Tiffani Thissen, ο Mario Lopez, η Elizabeth Berkley και η Tori Spelling, ήταν ανάμεσα στους ηθοποιούς που αποχαιρέτησαν τον τηλεοπτικό Σκριτς.



Δες τα μηνύματα στην παρακάτω gallery