«Mε κακοποιούσε από την εφηβεία μου»: Διάσημη ηθοποιός καταγγέλει τον Marilyn Manson

«Mε κακοποιούσε από την εφηβεία μου»: Διάσημη ηθοποιός καταγγέλει τον Marilyn Manson

Στο πλευρό της ακόμα 5 πρώην του τραγουδιστή. 

Αυτή ήταν 18 και εκείνος 36. Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και το 2010 αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν. Αρραβώνας που κράτησε ελάχιστους μήνες μιας και χώρισαν χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια αιτία γνωστή.

Αναφερόμαστε στην 33χρονη πλέον ηθοποιό Evan Rachel Wood και στον πρώην της Marilyn Manson-κατά κόσμον Brian Warner-, ο οποίος τις τελευταίες μέρες μάλλον δεν… αισθάνεται και πολύ καλά. Ο λόγος; Η πρώην αρραβωνιαστικιά του διηγήθηκε αρκετές ιστορίες βίας κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, οι οποίες προκαλούν ανατριχίλα και ανησυχία. Μάλιστα η Evan, είχε μιλήσει προ διετίας για τον εφιάλτη που πέρασε, στο πλαίσιο καμπάνιας για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας, χωρίς ωστόσο τότε να κατονομάζει τον άνθρωπο που την βασάνισε.

«Ήρθε η ώρα πλέον να αποκαλύψω ότι το όνομα του ανθρώπου που επί χρόνια με κακοποιούσε είναι Brian Warner, ή γνωστός και ως Marilyn Manson. Ξεκίνησε από την εποχή της εφηβείας μου, και για χρόνια πέρασα μαρτυρικά στο πλευρό του. Στέκομαι στο πλευρό των υπόλοιπων γυναικών που έχει βλάψει με την ελπίδα ότι όλο αυτό θα σταματήσει εδώ», έγραψε η ηθοποιός.

Από τη στιγμή της αποκάλυψης, ακόμη τέσσερις πρώην του διάσημου μουσικού- Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan και μία γυναίκα της οποία γνωρίζουμε μόνο το μικρό της όνομα, Gabriella-έχουν καταθέσει κατά του Manson, ενώ η επίσης διάσημη ηθοποιός και πρώην αρραβωνιαστικιά του, Rose McGowan δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό της Evan.

Από την πλευρά του ο Manson αρνείται τις κατηγορίες, ενώ εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση λέγοντας τα εξής: «Προφανώς όλα αυτά τα χρόνια η προσωπικότητα και η τέχνη μου, είναι αντικείμενο σχολιασμού και κριτικής. Ωστόσο οι πρόσφατες καταγγελίες είναι απλά διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Στις σχέσεις μου υπήρχε πάντα συναίνεση και πνευματική σύνδεση. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα επιλέγουν να κάνουν αυτές τις καταγγελίες οι οποίες είναι ψευδείς».

Δες την παρακάτω gallery: