Ο παίκτης που έφυγε από την κουζίνα του Gordon Ramsay για να έρθει στο Master Chef

Ο παίκτης που έφυγε από την κουζίνα του Gordon Ramsay για να έρθει στο Master Chef

Τι να θέλει ένας μάγειρας του Gordon στο Master Chef;

Ο Νο1 μαγειρικός διαγωνισμός συνεχίζει ακάθεκτος με εντυπωσιακές επιδόσεις στα νούμερα τηλεθέασης και πράγματι όλο το πανελλήνιο αναζητεί μαζί με τους κριτές τον επόμενο Έλληνα ή την επόμενη Ελληνίδα Master Chef.

Οι auditions συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και η ανάδειξη των μαγειρικών ταλέντων κατά τη διάρκεια των 40 λεπτών είναι δύσκολη υπόθεση, ωστόσο, το πιάτο τους θα πρέπει να γοητεύσει τους κριτές. Με την παρουσίαση των πιάτων τους στην πρώτη φάση των bootcamps πρέπει να αναδείξουν τόσο τις μαγειρικές τους ικανότητες όσο και την προσωπικότητά τους.

Σήμερα η πρώτη τετράδα φάνηκε αρκετά αγχωμένη παρόλα αυτά οι ιδέες και τα πιάτα γοήτευσαν τους κριτές. Οι παίκτες αφέθηκαν στις κουζίνες τους και πλέον είναι η στιγμή που οι κριτές θα αποφασίσουν αν θα τους δώσουν δύο «ναι» με σκοπό να περάσουν στην επόμενη φάση, αν θα τους δώσουν το κλειδί για να περάσουν απευθείας στο σπίτι του Master Chef ή αν το ταξίδι τους σταματά εδώ.

Ο διαγωνιζόμενος που κέντρισε σήμερα το ενδιαφέρον τόσο των κριτών, όσο και των τηλεθεατών ήταν ο μάγειρας του chef... Gorndon Ramsey! Η ζωή και κυρίως η πανδημία τον έφερε έξω από την πόρτα του ριάλιτι μαγειρικής ωστόσο και πριν τον δούμε στις οθόνες μας ήταν μέσα στις κουζίνες και ακόνιζε τα μαχαίρια του.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.