MasterChef: Η παίκτρια από τα παλιά, ο φίλος του Βαρθαλίτη και τα σχόλια του Twitter

MasterChef: Η παίκτρια από τα παλιά, ο φίλος του Βαρθαλίτη και τα σχόλια του Twitter

Η πρώτη τετράδα ήταν όλο συγκινήσεις!

Λίγο πριν οι auditions φτάσουν στο τέλος οι κριτές είναι αποφασισμένοι να βρουν τον νικητή ή τη νικήτρια του Master Chef 5. Ο μεγάλος νικητής θα διεκδικήσει 50.000 ευρώ και το μόνο που πρέπει να κάνει, σε πρώτη φάση, είναι να κερδίσει το εισιτήριο προς το σπίτι του διαγωνισμού ή ακόμη και στη δεύτερη φάση του Bootcamp.

Με εντελώς διαφορετικούς κανόνες η διαδικασία επιλογής των διαγωνιζόμενων έχει κάνει στροφή 180 μοιρών αφού όσα έχεις συνηθίσει μέχρι στιγμής από παλαιότερους κύκλους πρέπει να τα ξεχάσεις. Οι υποψήφιοι μάγειρες οδηγούνται στις κουζίνες του Master Chef και καλούνται να ετοιμάσουν ένα πιάτο με το χρονικό περιορισμό των 40 λεπτών.

Έχοντας πια πάρει όλα τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού, οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, φόρεσαν τα καλά τους, έβαλαν τα επιβλητικά προσωπεία τους και ξεκίνησαν την παρουσίαση.

Ο χρόνος κύλισε πολύ γρήγορα- τουλάχιστον για τους διαγωνιζόμενους- και καταλαβαίνεις πως το άγχος τους κατέβαλλε ολοκληρωτικά. Στην πρώτη τετράδα ένα γνώριμο πρόσωπο παρουσιάστηκε στο πλατό και μάλιστα κάτι θύμισε σε όλους. Η Αργυρώ δεν έρχεται πρώτη φορά στο Master Chef. Πέρασε από τις auditions πριν δύο χρόνια παρόλα αυτά έφυγε πριν τα bootcamp. Είχε πάρει την ποδιά, τελικά όμως άφησε το όνειρό της για τις σπουδές της και επέστρεψε φέτος για να διεκδικήσει τη θέση της στο παιχνίδι μαγειρικής.

Ο Παναγιώτης από την άλλη ήταν ο μόνος άντρας στην πρώτη τετράδα, ωστόσο έκανε ένα υπέροχο πιάτο, ένα πιάτο που του χάρισε τρία «ναι». Εν τω μεταξύ δήλωσε στους κριτές πως είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον… έρωτα αλήτη, Σταύρο Βαρθαλίτη!

Όσο για τη παίκτρια που γοήτευσε την κοινότητα του Twitter; Η Βασιλική δηλώνει ψυχολόγος- εγκληματολόγος, πρώην αεροσυνοδός και… νυν μαγείρισσα! Οι γονείς της τη φωνάζουν Βίλλυ και οι ατάκες της προς τους κριτές ήταν… «φωτιά».





Δες στη gallery περισσότερα.