Χριστίνα Μπόμπα: Mόλις ανέβασε την πιο όμορφη φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Χριστίνα Μπόμπα: Mόλις ανέβασε την πιο όμορφη φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Sexy mama!

Περιμένει δίδυμα κοριτσάκια και όπως είναι φυσικό δηλώνει τρισευτυχισμένη. Μάλιστα λίγες μέρες πριν, έμαθε το φύλο των μωρών της, μέσα από την αποκάλυψη-έκπληξη που της ετοίμασαν οι φίλες της. Ο λόγος για την όμορφη εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη δεν βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τις κόρες τους.

Παρόλο που έχει ακόμα αρκετούς μήνες μέχρι τον τοκετό, η αγαπημένη μας blogger και παρουσιάστρια έχει φουσκώσει αρκετά, ενώ όπως φροντίζει να μας δείχνει μέσω social media, μέχρι στιγμής συνεχίζει κανονικά όλες της τις δραστηριότητες.

Πηγαίνει στο γραφείο, γυμνάζεται και φυσικά ασχολείται με το αγαπημένο της χόμπι τη μαγειρική. Μάλιστα μοιράζεται αρκετές συνταγές με τους followers της, αναδημοσιεύοντας φωτογραφίες με φαγητά και γλυκά που η ίδια έχει προτείνει.

Λίγα λεπτά πριν μάλιστα, η Χριστίνα ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα κοντό μπλουζάκι, κρατώντας τρυφερά την κοιλίτσα της.

Εμείς δύο πράγματα έχουμε να παρατηρήσουμε: Ότι είναι πιο όμορφη και γλυκιά από ποτέ, και ότι έχει αποκτήσει την πιο cute κοιλίτσα του Instagram.

Δες στην παρακάτω gallery περισσότερες λεπτομέρειες: