Έτσι επιβεβαίωσε ο Άκης Πετρετζίκης την είδηση πως θα γίνει μπαμπάς

Έτσι επιβεβαίωσε ο Άκης Πετρετζίκης την είδηση πως θα γίνει μπαμπάς

Δες το story που έκανε.

Πριν από δύο ώρες περίπου μέσα από το Instagram μάθαμε την πιο όμορφη είδηση του 2021. Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύντροφός του της οποίας δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι και την είδηση έκανε γνωστή πρώτη η Soula Glamorous μέσα από το account της.

Μέχρι πριν από λίγο δεν υπήρχε καμία επιβεβαίωση για το αν η είδηση αυτή αληθεύει, οπότε κάναμε απλά υποθέσεις. Τελικα όχι μόνο ισχύει, αλλά ο Άκης Πετρετζίκης το επιβεβαίωσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, πριν από λίγα λεπτά μέσα από το Instagram account του. Ο διάσημος σεφ ανέβασε σε μορφή story ένα παιδάκι μάγειρα, με σκουφάκι που κρατά ένα δίσκο με μία πίτσα.

Το hint όμως δεν ήταν αυτό που επιβεβαίωνε την είδηση 100%. Το story αυτό κάνοντας swipe up οδηγούσε σε μία από τις συνταγές του Άκη Πετρετζίκη. Ποια ήταν αυτή; Μα φυσικά η συνταγή για να φτιάξεις γλυκό μπαμπά. Εδώ κάπου λοιπόν να του ευχηθούμε με το καλό το μωράκι τους και να είναι και οι δύο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Δες το στόρι που έκανε.