Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς;

Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς;

Άλλη μια όμορφη είδηση μέσα στο 2021.

Η πιο απρόσμενη είδηση της ημέρας δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από μία εγκυμοσύνη. Μπορεί η πανδημία να μη λέει να μας εγκαταλείψει, όμως το 2021 προς το παρόν μας φέρνει πάρα πολύ όμορφες και χαρούμενες ειδήσεις. Μετά την έκπληξη της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη φαίνεται να έχουμε μία ακόμη απρόσμενη εγκυμοσύνη στην ελληνική showbiz.

Ο Άκης Πετρετζίκης μάλλον θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Την είδηση είδαμε μέσα από το Instagram account της Soula Glamorous, η οποία μόλις πριν από μερικά λεπτά ανέβασε σε ένα story της το εξής:

«Επίσης να ευχηθούμε με έναν πόνο στη σύντροφο Άκη Πετρετζίκη και στον ίδιο», και το συνόδευσε με ένα emoji μωρό. Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τον ίδιο, όμως μήπως πρέπει να του ευχηθούμε κι εμείς ό,τι καλύτερο; Αν η είδηση είναι αληθινή τότε ο σεφ διανύει σίγουρα μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή του.

Τον Άκη Πετρετζίκη τον γνωρίσαμε πριν από 11 χρόνια, το 2010, όταν και πήρε τον τίτλο του πρώτου Έλληνα MasterChef στον πρώτο κύκλο τότε της εκπομπής. Ο διάσημος σεφ έχει γιαγράψει λαμπρή καριέρα έκτοτε και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Πλέον μένει μόνο να μάθουμε αν η είδηση είναι πράγματι έγκυρη και αν ο αγαπημένος μας σεφ θα γίνει μπαμπάς.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε η Soula Glamorous στο Instagram, στη gallery παρακάτω.