13 ηθοποιοί υποψήφιοι για Oscar που δεν έλαβαν υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ή SAG

13 ηθοποιοί υποψήφιοι για Oscar που δεν έλαβαν υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ή SAG

Αυτοί ηθοποιοί προτάθηκαν για Όσκαρ χωρίς προηγουμένως να προταθούν σε άλλες διοργανώσεις.

Οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες και τα SAG Awards ανακοινώθηκαν αυτήν την εβδομάδα και μας έδωσαν μια καλή ιδέα για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στα επερχόμενα βραβεία της Ακαδημίας (Oscars). Αν θυμάσαι καθόλου τις υποψηφιότητες οι πρωταγωνιστές του Crown έχουν αρκετές υποψηφιότητες και στις δύο διοργανώσεις, ενώ και ο Chadwick Boseman που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο βρίσκεται μέσα στους υποψήφιους.

Ενώ αυτά τα δύο βραβεία (Χρυσές Σφαίρες-Sag Awards) είναι καλοί πρόδρομοι για τα Όσκαρ, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ηθοποιών (γυναίκες-άντρες) που υποβάλλονται για υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ χωρίς να έχουν προταθεί στις άλλες δύο διοργανώσεις. Το The Hollywood Reporter σημειώνει ότι από τους 13 stars που περιλαμβάνονται στη λίστα που θα δεις, πολλές από τις παραστάσεις τους κυκλοφόρησαν στα τέλη της σεζόν των βραβείων και πιθανότατα δεν τις είχαν δει αρκετοί ψηφοφόροι στις επιτροπές υποψηφιότητας για τα Βραβεία Golden Globes και SAG.

Για τα Oscar δεν έχει βγει ακόμη κάποια ημερομηνία διεξαγωγής, ούτε όμως και οι υποψηφιότητες, γνωρίζουμε όμως τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν, virtually πάντα, οι Χρυσές Σφαίρες και τα SAG Awards. Η 78η απονομή των Χρυσών Σφαιρών θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου του 2021 στο Beverly Hilton σχεδόν δύο μήνες αργότερα από το κανονικό, λόγω του αντίκτυπου της πανδημίας COVID-19 στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

27α ετήσια βραβεία Screen Actors Guild (SAG), που τιμούν τα καλύτερα επιτεύγματα σε ταινίες και τηλεοπτικές παραστάσεις για το έτος 2020, θα παρουσιαστούν στις 4 Απριλίου 2021 στο Shrine Auditorium στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Οι υποψήφιοι ανακοινώθηκαν από τους Lily Collins και Daveed Diggs στις 4 Φεβρουαρίου 2021 μέσω ενός Instagram Live.

Πάμε όμως να δούμε τους δεκατρείς ηθοποιούς που ενώ δεν είχαν καμία υποψηφιότητα σε Χρυσή Σφαίρα ή SAG Award συμπεριλήφθηκαν σε αυτούς που ήταν υποψήφιοι για Oscar;

Συνέχισε να διαβάζεις τη gallery παρακάτω.