Ελένη Φουρέιρα: Η εξομολόγηση για τον γάμο και τη δυσκολία στο να γίνει μαμά

Ελένη Φουρέιρα: Η εξομολόγηση για τον γάμο και τη δυσκολία στο να γίνει μαμά

Ελένη Φουρέιρα: Το ενδεχόμενο να γίνει μαμά.

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Ελένη Φουρέιρα ούσα καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία, για τον ερχομό της στην Ελλάδα και τόνισε πως μέχρι να μάθει την γλώσσα και έχοντας πάει στο σχολείο, δεν ήξερε γιατί διαφέρει και είναι σχεδόν δακτυλοδεικτούμενη.

Στην εκπομπή μίλησε και η μεγάλη αδερφή της Ελένης, η Ιωάννα Φουρέιρα, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η αδερφή της είναι η πιο γλυκιά θεία που δεν χαλάει ποτέ χατήρι στα ανίψια της και βρίσκει πάντα χρόνο για να παίξει μαζί τους και να κάνει ό,τι της ζητήσουν.

Λίγο αργότερα πήγε η κουβέντα και αγαπημένο της Φουρέιρα και ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία.

Μιλώντας για τις φήμες περί γάμου και μονόπετρου, η Ελένη ουσιαστικά διέψευσε πως παντρεύεται αλλά εξήγησε την άποψη που έχει ακριβώς για τον γάμο και την απόκτηση ενός παιδιού.



«Εγώ και ο σύντροφός μου είμαστε ελεύθεροι ως άνθρωποι, η οικογένειά μου δεν με πίεζε ποτέ να παντρευτώ, ειδικά να μου πουν να βρω έναν πλούσιο σύζυγο. Είναι πολύ τρομακτικό για μένα αυτό το παντρεύεσαι, νιώθω να με εγκλωβίζει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά αυτό το παντρειά ίσως το αποφύγω.

(Ο Αλμπέρτο) είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως πρέπει να έχουν χώρο μόνο υπέροχοι άνθρωποι. Οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου, είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν και μέλλον. ».

Κάπου εκεί, η Φουρέιρα έκανε και μια εξομολόγηση από καρδιάς για την απόκτηση παιδιών και αποκάλυψε κάτι που λίγοι γνώριζαν.