«Δεν είσαι ικανή να κρατήσεις έναν σύντροφο»: Η διάσημη ηθοποιός απαντάει στις κατηγορίες

«Δεν είσαι ικανή να κρατήσεις έναν σύντροφο»: Η διάσημη ηθοποιός απαντάει στις κατηγορίες

Mε αφορμή ένα post!

Είναι μία από τις πιο διάσημες και σέξι ηθοποιούς του Hollywood, με ένα Oscar ερμηνείας στην κατοχή της, πολλές επιτυχίες και χιλιάδες θαυμαστές. Είναι επίσης μία γυναίκα που έχει επιλέξει έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής καθώς έχει αφιερωθεί στο fitness και τη yoga, αλλά και τον ακτιβισμό καθώς μάχεται για τα δικαιώματα των αδυνάτων και ιδίως των γυναικών.

Αναφερόμαστε στη Halle Berry, η οποία έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού και επιθέσεων, για ένα και μόνο post. H διάσημη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram της τη φράση: «Οι γυναίκες δεν σου χρωστούν τίποτα», με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει αμέτρητα αρνητικά σχόλια.

Κάποιοι μάλιστα την κατηγόρησαν ότι δεν είναι ικανή να κρατήσει έναν σύντροφο στη ζωή της με εκείνη να απαντάει ότι αν δεν είναι καλός ο σύντροφος τότε δεν τον θέλει στη ζωή της. «Κανένας άντρας δεν με φρόντισε ποτέ στη ζωή μου. Παρόλα αυτά συνεχίζω να πληρώνω διατροφή χωρίς κανέναν απολύτως λόγο», συμπλήρωσε.

Η Halle πιθανότατα αναφέρεται στον πρώην της Gabriel Aubry με τον οποίο έχει αποκτήσει την κόρη της Nahla. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, η διάσημη ηθοποιός πληρώνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον Aubry για τις ανάγκες του παιδιού τους, χρήματα όμως που τελικά πηγαίνουν στις δικές του προσωπικές ανάγκες.

Διάβασε περισσότερα στην gallery παρακάτω: