Λάουρα Νάργες: Δε φαντάζεσαι πού την είχες δει για πρώτη φορά πριν 14 χρόνια

Λάουρα Νάργες: Δε φαντάζεσαι πού την είχες δει για πρώτη φορά πριν 14 χρόνια

Το λαμπερό κορίτσι της τηλεόρασης ξεκίνησε από μία πολύ διάσημη και επιτυχημένη εκπομπή που μάλλον δε θυμάσαι.

Η Λάουρα Νάργες είναι ένα πολύ hot όνομα πλέον στη showbiz. Το βλέπεις, άλλωστε, και τα περαιτέρω σχόλια επί τούτου μάλλον περιττεύουν. Ωστόσο, ακριβώς επειδή είναι πολύ μέσα στα πράγματα και τη βλέπουμε σε πολλές μεγάλες εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης, έχει καθιερωθεί στο feed μας και ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει 399 χιλιάδες followers.

Θυμάσαι, όμως, πότε την είδες για πρώτη φορά και πώς κατάφερε να αναδειχτεί σε μία από τις πιο διάσημες και αγαπημένες hosts; Ας κάνουμε ένα γρήγορο fast-backward στο βιογραφικό της για να φτάσουμε στο πολυπόθητο σημείο.

Στην παρούσα φάση, η Λάουρα βρίσκεται στον ρόλο της παρουσιάστριας backstage του The Voice of Greece, έναν ρόλο που είχε και στις προηγούμενες σεζόν του σόου. Το 2015, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας», ενώ έναν χρόνο πριν ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Το 2012-2013, το κοινό την απόλαυσε στο «Dancing with the stars» και έναν χρόνο πριν την είδαμε στην εκπομπή Όλα και στη σειρά Flatmate που προβαλλόταν στο webtv. Την ίδια περίοδο, έκανε το πέρασμά της από την εκπομπή Escape και την παρουσίαση του Ελληνικού τελικού της Eurovision.

Τα προηγούμενα τρία χρόνια τη βρήκαν στο Magestics, στο Your Space και στο Mad Countdown και, κάπως, έτσι φτάνουμε στο 2007 και στην πρώτη της εμφάνιση ever στην τηλεόραση.

Ποια ήταν αυτή;




Η Λάουρα ήταν συμμετέχουσα στο So You Think You Can Dance, όπου εντυπωσίασε κριτές και κοινό με τις χορευτικές της ικανότητες και αποτέλεσε την αφορμή να ακολουθήσουν όλα όσα είπαμε παραπάνω.

Δες τις πιο σέξι της φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.