Στον γιατρό η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου

Στον γιατρό η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου

Η ενημέρωση στο κοινό της.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται πολλά χρόνια τώρα στην επικαιρότητα. Η σκληρή της δουλειά στα τηλεοπτικά πλατό, παλαιότερα σε πιο υποστηρικτικούς ρόλους και πλέον σε αυτόν της κεντρικής παρουσιάστριας, δικαίως και επάξια την έχει κατατάξει στις αγαπημένες παρουσίες του κοινού.

Σίγουρα η εκπομπή που έχει αναλάβει δείχνει με τα νούμερα της τηλεθέασης την επιτυχία της κεντρικής της παρουσιάστριας. Ακόμα περισσότερο, όμως, η αγάπη των φανς της φαίνεται μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.




Σε αυτόν, η Καινούργιου δημοσιεύει διαρκώς φωτογραφίες από τα υπέροχα looks που ετοιμάζει. Το στυλ της, το ταπεραμέντο και το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό είναι σίγουρα πράγματα που δεν κρύβονται.

Τα παραπάνω, ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις για τις οποίες η ξανθιά παρουσιάστρια θα κάνει κάποιο post ή story. Μοιράζεται πολλά από αυτά που της συμβαίνουν ή, τέλος πάντων, όσα κρίνει ότι έχουν κάποιον λόγο να δουν το φως της δημοσιότητας.

Έτσι ακριβώς έγινε με πρόσφατο story της, στο οποίο πόζαρε στην καρέκλα της γιατρού με την τελευταία να είναι επίσης στο πλάνο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερα.