Master Chef 5: Τα υλικά του mystery box έφεραν τα πιο αστεία tweets

Master Chef 5: Τα υλικά του mystery box έφεραν τα πιο αστεία tweets

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν με τη… ψυχή τους!

Είναι γεγονός πια πως το ταξίδι του Master Chef 5 ξεκίνησε για τους 24 παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού. Οι auditions και τα bootcamps πια τελείωσαν και οι διαγωνιζόμενοι έρχονται πλέον αντιμέτωποι με το μαγειρικό τους όνειρο. Όπως έχεις ήδη διαπιστώσει, το παιχνίδι έχει αλλάξει πολύ και από τα πρώτα κιόλας επεισόδια είδαμε πως οι κανόνες έχουν προσαρμοστεί, τόσο στις νέες συνθήκες της πανδημίες, όσο και στις προσδοκίες των κριτών.

Ποιος σου είπε πως το Master Chef και η κατάκτηση του τίτλου είναι μια εύκολη υπόθεση; Οι μαγειρικές μονομαχίες είναι σίγουρα για δυνατούς παίκτες και όπως σου είπαμε και παραπάνω, το παιχνίδι έχει αλλάξει. Σήμερα, οι διαγωνιζόμενοι θα έρθουν αντιμέτωποι με το πρώτο τους… mystery box και εκείνο που κανένας δεν περίμενε ήταν μια κάρτα…. ασυλίας.

Επιπλέον, ένας παίκτης θα έχει το πλεονέκτημα που όλοι θα ζήλευαν! Αυτό το πλεονέκτημα μπορεί να επηρεάσει και όλη του την πορεία στο παιχνίδι! Οι κριτές θα διαλέξουν τρία πιάτα και το καλύτερο πιάτο θα δεχθεί το πλεονέκτημα.

Η πρώτη λοιπόν δοκιμασία φέρνει τους διαγωνιζόμενους αντιμέτωπους με περίεργα υλικά, σαλιγκάρια, βατραχοπόδαρα και χέλι. Στη διάθεσή τους θα έχουν μόνο μια ώρα.



Το σημερινό επεισόδιο πάντως πρέπει να σου πούμε, είναι αφιερωμένο στον Θάνο, ένα παιδί του «Make a Wish» τον οποίο γνώρισαν διαδικτυακά οι κριτές. Ο Θάνος λατρεύει τα μανιτάρια και το σημερινό mystery box είναι αφιερωμένο σε εκείνον.

Λοιπόν, εκτός της δοκιμασία οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι και με τα πιο αστεία σχόλια στα social media. Ξέρεις πολύ καλά πως το Twitter δεν… αστειεύεται, όταν πρόκειται για ριάλιτι και διαγωνισμούς. Δεν άντεξαν και σχολίασαν με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη δοκιμασία.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.