Olivia Wilde: Το πρώτο post με τον Harry Styles και το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Olivia Wilde: Το πρώτο post με τον Harry Styles και το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η σχέση της Olivia Wilde 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πληροφορηθήκαμε για τον ξαφνικό χωρισμό της Olivia Wilde από τον πατέρα των παιδιών της Jason Sudeikis.

Λίγο μετά, επιβεβαιώθηκε πως η ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένη με τον πρωταγωνιστή της ταινίας που σκηνοθέτησε η ίδια, Don’t Worry Darling, τον Harry Styles.

Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού σε γάμο, είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης στα πηγαδάκια του Hollywood. Η 37χρονη Wilde και ο 27χρονος Styles, δεν έχουν μεν κάνει ακόμα κάποιο κοινό post στο Instagram αλλά εκείνη φρόντισε να κάνει την αρχή.

Με μια λεζάντα που αποθεώνει τον αγαπημένο της, η Wilde δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη πόζα του και έγραψε:



Λίγοι το γνωρίζουν: Οι περισσότεροι άντρες ηθοποιοί δεν παίζουν δεύτερους ρόλους σε ταινίες με γυναίκα πρωταγωνίστρια. Η βιομηχανία τους έχει μεγαλώσει με το να πιστεύουν πως κάτι τέτοιο θα μείωνε την αξία τους (και οικονομικά) γι’ αυτό και είναι τόσο δύσκολο να γίνουν ταινία με γυναίκες στο κέντρο.

Δεν είναι αστείο. Είναι δύσκολο να βρεις άντρες ηθοποιούς που να αναγνωρίσουν πως αξίζει να αφήσεις μια γυναίκα να είναι στο προσκήνιο. Ο Ηarry Styles, ο Jack μας, όχι μόνο επέτρεψε στην
Μπήκε στην παρέα μας με ταπεινοφροσύνη και χάρη και μας ξετρέλανε με το ταλέντο, τη ζεστασιά και το να μπορεί να οδηγεί ανάποδα.

Κι αν όλο αυτό δεν το λες ερωτική εξομολόγηση λίγο μετά την γιορτή των Ερωτευμένων, τι το λες;
Όσο για το επόμενο βήμα στη σχέση, διάβασε τι έχει συμβεί.