Master Chef: Αυτός είναι ο νέος κανόνας που θα ταράξει τα νερά του παιχνιδιού

Master Chef: Αυτός είναι ο νέος κανόνας που θα ταράξει τα νερά του παιχνιδιού

Κι όμως, το πλεονέκτημα του Νίκου θα καθορίσει όλο το παιχνίδι.

Το μαγειρικό ταξίδι του Σερόπ τελείωσε κάπως σύντομα μετά τη χθεσινή του αποχώρηση, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίζεται και προβλέπεται γεμάτο εντάσεις! Ήδη στο Master Chef έχουν ξεχωρίσει οι… παρέες και οι «κλίκες» όπως τις αναφέρουν ορισμένοι παίκτες, χωρίς όμως κάτι ακόμη να είναι σίγουρο.

Αφού οι διαγωνιζόμενοι έχουν στα χέρια τους τις λευκές ποδιές, έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν στους κριτές Ιωαννίδη, Κοντιζά και Κουτσόπουλο πως η μαγειρική είναι η ζωή τους. Άραγε ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας Master Chef;

Το πρώτο mystery box και το τεστ δημιουργικότητας έφτασαν στο τέλος τους και παρέσυραν μαζί τους τα χειρότερα πιάτα. Μετά την αποχώρηση του Σερόπ οι παίκτες καλούνται να βγάλουν εις πέρας την πρώτη ομαδική δοκιμασία και ο αγώνας όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής θα είναι γεμάτος εντάσεις.

Ο Νίκος, ο οποίος έχει κερδίσει την κάρτα ασυλίας έχει και ένα πλεονέκτημα για το οποίο του μίλησαν οι κριτές σήμερα. Το πλεονέκτημα ίσως καθορίσει ολόκληρο το παιχνίδι! Αρχικά για τη σημερινή ομαδική επέλεξε τη μπλε ποδιά και επίσης διάλεξε τα 10 μέλη της ομάδας του.

Οι κριτές του έκαναν την εξής ερώτηση! Αν είχε τη δυνατότητα να διαλέξει μια ομάδα για ολόκληρο το παιχνίδι ποια θα ήταν αυτή. Τότε εκείνος απάντησε πως τα μέλη της σημερινής του ομάδας θα ήταν και τα μέλη της… παντοτινής του ομάδας με δύο όμως αλλαγές.





Διάβασε περισσότερα στη gallery.