Ο David Beckham μοιράζεται μια τρυφερή στιγμή με την κόρη του, Harper

Sabine Camhi
Ο David Beckham μοιράζεται μια τρυφερή στιγμή με την κόρη του, Harper

H πιο χαριτωμένη στιγμή μπαμπά και κόρης!

Η οικογένεια μοιράζεται μεγάλο μέρος της ζωής τους στα κοινωνικά μέσα. Την Πέμπτη, ο David Beckham κοινοποίησε μια γλυκιά φωτογραφία ενώ αγκάλιαζε την κόρη του Harper, 9 χρονών.

Ο ποδοσφαιριστής, 45, φόρεσε ένα σκουφάκι και ένα γιλέκο καθώς το μικρότερο του παιδί ακούμπησε το κεφαλάκι της στο στήθος του και έγραψε στην λεζάντα: «Τίποτα καλύτερο από τις αγκαλιές μπαμπά-κόρης».


https://www.instagram.com/p/CLcBgcUB8wg


Ο David είναι πατέρας της Harper και των αδελφών της Brooklyn, 21, Romeo, 18 και Cruz, 15 ετών, τα οποία απέκτησε με τη σούπερ σταρ γυναίκα του, τη Victoria.

Καθώς η οικογένεια βρίσκεται σε lockdown όπως το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο, ο David απολαμβάνει κάθε στιγμή με την κόρη του.

Σε μια άλλη εκδήλωση οικογενειακής στοργής, ο David επαίνεσε την γυναίκα του Victoria όσο αυτός και ο Brooklyn γιόρτασαν την συλλογή της Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

Ο αθλητής δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που μοιράστηκε αρχικά η 46χρονη γυναίκα του στο λογαριασμό της στο Instagram.

Ο David έγραψε: «Είμαστε όλοι τόσο πολύ περήφανοι για εσένα @victoriabeckham. Έχεις δουλέψει τόσο σκληρά για να κάνεις αυτή τη συλλογή ξεχωριστή».

Αυτό ακολουθείται από το γεγονός πως η Victoria κέρδισε περισσότερα χρήματα από τη μουσική παρά από την αυτοκρατορία μόδας της κατά τη διάρκεια του προηγούμενου φορολογικού έτους – παρόλο που δεν έκανε περιοδείες με τις Spice Girls.

Η μουσική εταιρεία της Victoria, «Moody Productions», έφερε 3,3 εκ. λίρες το φορολογικό έτος που έληξε τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ η επώνυμη εταιρεία μόδας της κατέγραψε απώλειες εσόδων προ φόρων 16,6 εκ. λίρες.

Παρόλο που η Victoria επέλεξε να μη συμμετέχει στην τελευταία περιοδεία των Spice Girls το 2019, κέρδισε 1 εκ. λίρες, καθώς δικαιούταν το ένα πέμπτο των εσόδων από διαφημίσεις και συμφωνίες της περιοδείας.