Αυτή θα είναι η τελική πεντάδα του φετινού MasterChef

Αυτή θα είναι η τελική πεντάδα του φετινού MasterChef

Ποιος έκανε την πρόβλεψη της τελικής πεντάδας του MasterChef 5.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το MasterChef έχει επιστρέψει στη μικρή μας οθόνη και ήδη βλέπουμε τους παίκτες που έχουν μπει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Και μπορεί ακόμα να μην έχουν ξεχωρίσει τα φαβορί και να μην έχουν ξεκινήσει οι τσακωμοί και οι έριδες, υπάρχει όμως κάποιος που έχει ήδη ξεχωρίσει την τελική πεντάδα.

Μιλάμε για τον νικητή του περσινού τέταρτου MasterChef στο Star, Σταύρο Βαρθαλίτη.

Ο Σταύρος μαγειρεύει μια φορά την εβδομάδα στο πρωινό του Star, την Φωλιά των Κου Κου και εκεί έκανε και την πρόβλεψή του για την τελική πεντάδα του ριάλιτι.



Συγκεκριμένα ο μάγειρας ανέφερε πως οι παίκτες που έχει ξεχωρίσει είναι ο Νίκος Σκορδάκης, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Στέφανος Χίλας, ο Ιωάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου.

«Βλέπω τον Νίκο στην πεντάδα γιατί είναι ήρεμος και καταφέρνει να παίρνει τις αποφάσεις στα χέρια του και δεν κάνει πισωγυρίσματα. Η Μαργαρίτα έχει δείξει πως είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα η οποία έχει πολύ ωραίο προφίλ, πήρε και τρία Ναι είναι πολύ σταθερή και είναι πάντα στα καλύτερα πιάτα. Δείχνει αγάπη γι' αυτό που κάνει.

Ο Στέφανος, τον οποίο και γνωρίζω κιόλας, έχει δείξει πολύ ωραίο προφίλ! Είναι ήρεμος, αν και πληγώθηκε λίγο επειδή έφυγε ο Σερόπ.

Ο Ιωάννης, έχει τη μαγειρική ικανότητα και έχει προφίλ νικητή, έτσι όπως θέλει να το δείχνει και στην ομάδα του και στην παρέα του, αλλά θεωρώ, ότι έχει πολλά κατά... όπως είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεται κάποιες φορές.

Και στο τέλος θα πάμε στη Μαρία, η οποία αν και μικρή, έχει δείξει ωραία χαρακτηριστικά. Έδειξε ότι ξέρει κάποια πράγματα, είναι μικρή. Βλέπω πράγματα και βλέπω και έναν χαρακτήρα αμερόληπτο».