Εσύ θυμάσαι την Κατερίνα Καινούργιου στο Παρά Πέντε 14 χρόνια πριν;

Εσύ θυμάσαι την Κατερίνα Καινούργιου στο Παρά Πέντε 14 χρόνια πριν;

Η σκηνή που ίσως δεν παρατήρησες ποτέ.

Η σειρά στο Παρά Πέντε είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από το Mega τις τηλεοπτικές σεζόν 2005-2006 και 2006-2007. Σεναριογράφος της σειράς είναι o Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είχε και το ρόλο ενός εκ των πέντε πρωταγωνιστών. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 26 Σεπτεμβρίου 2005 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2007 και είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικής τηλεόρασης, με βάση τις μετρήσεις θεαματικότητας.

Η σειρά ξεκινά με την πρώτη γνωριμία με τους πέντε ήρωες της ιστορίας δείχνοντας την καθημερινότητά τους: τη Ντάλια, μία πλούσια που μισεί τον πλούτο, όμως ο πατέρας της πέθανε και της άφησε όλα τα χρήματα και τις επιχειρήσεις, αφού ήταν μοναχοπαίδι, το Σπύρο, φοιτητή της λογιστικής που ζει με τη γιαγιά του, Σοφία, αφού οι γονείς του σκοτώθηκαν, ενώ κάθε μέρα στο σπίτι είναι και η καλύτερη φίλη της γιαγιάς του, Θεοπούλα, την Αγγέλα, άνεργη, αφού σε όποια δουλειά πηγαίνει την απολύουν και αποφασίζει να ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό θέατρο, χωρίς να έχει ταλέντο, το Φώτη, ένα αρκετά έξυπνο άτομο που εργάζεται στο κανάλι του πατέρα του, Θωμά, μαζί με τη ξαδέρφη του, Φρίντα και τη Ζουμπουλία, μία χωριάτισσα που έρχεται να μείνει με τη συμπεθέρα της, Μαριλένα, για να παρευρεθεί στη δεξίωση που θα κάνει, όμως μένει για πάντα μαζί της για να κρατήσει το παιδί, αφού η κόρη της με τον γιο της Μαριλένας πηγαίνουν στην Αμερική για να δουλέψουν.

Παράλληλα, ένας από τους πέντε δολοφόνους ενός εγκλήματος που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη πριν από πολλά χρόνια θέλει να σκοτώσει τον υπουργό Ευάγγελο Σταυριανίδη, ο οποίος έχει πολλά στοιχεία για εκείνο το έγκλημα. Οι πέντε ήρωες και ο υπουργός θα βρεθούν μαζί, σε ένα ξενοδοχείο, ο καθένας για τον δικό του λόγο.

Ξέροντας για τη δεξίωση που θα παρευρεθεί ο υπουργός, ο κακός μαζί με τον βοηθό του Νίκο Καλαθά, αναθέτουν στον σερβιτόρο του μπαρ του ξενοδοχείου να βάλει δηλητήριο στο ποτό του. Τα έξι αυτά άτομα θα βρεθούν «τη λάθος ώρα, στο λάθος μέρος», συγκεκριμένα σε ένα ασανσέρ το οποίο παθαίνει βλάβη και σταματά. Κι ενώ οι κακοί περιμένουν να φύγει από το ξενοδοχείο, να πάει σπίτι του και να πεθάνει εκεί, ο υπουργός αρχίζει να μην αισθάνεται καλά μέσα στο ασανσέρ και αποκαλύπτει στους άλλους πέντε για την δηλητηρίαση.

Και κάπως έτσι ξεκινά η περιπέτεια των πέντε πρωταγωνιστών, οι οποίοι βάζουν σκοπό της ζωής τους και ορκίζονται στον υπουργό πως θα βρουν τους ενόχους και θα πληρώσουν. Μετά από πολλά επεισόδια, ανατροπές και ευτράπελα, κι επειδή το καλό πάντα κερδίζει στο τέλος, όλοι το ξέρουν αυτό, οι 5 ήρωες καταφέρνουν να ξεσκεπάσουν και να αποκαλύψουν τα πάντα.

Φυσικά όμως έπειτα από συζητήσεις αποφασίζουν να βγάλουν μπροστά τη Φρίντα, ξαδέρφη του Φώτη, κάνοντάς τη την κεντρική ηρωίδα. Κι εκεί στο τελευταίο επεισόδιο του 2007 βλέπουμε και την Κατερίνα Καινούργιου. Ναι ναι καλά διαβάζεις.

Ίσως αυτή τη σκηνή να μην την είχες δει ξανά, ίσως να την είχες προσπεράσει κλαίγοντας μιας και το τελευταίο επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, όμως ναι. Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκεί για μερικά λεπτά ως δημοσιογράφος, παίρνοντας μαζί με άλλους συνέντευξη από την Φρίντα για τα επιτεύγματά της.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά διαφορετική, μελαχρινή και αγνώριστη θα τολμούσαμε να πούμε. Δίπλα της στέκεται όπως θα δεις και ο συνεργάτης της στην εκπομπή φέτος Γιάννης Πουλόπουλος, αλλά και η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί το απόσπασμα στο 07:13.