Έλενα Παπαρίζου: Η κατάθλιψη στην καραντίνα και η ζήλεια για τον σύζυγό της

57 SHARES

Ο βιασμός φίλης της στα 13 και η κατάθλιψη στην καραντίνα.

Μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, η Έλενα Παπαρίζου ξανασυναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αποκάλυψε πολλές κρυφές πτυχές της ζωής της αυτό το διάστημα.
Στο κλίμα των ημερών, η Έλενα μίλησε και για το αν έχει δεχτεί κακοποίηση στη δουλειά της ενώ τόνισε πως ήταν τυχερή και στη ζωή της μέχρι σήμερα είχε άντρες που την προστάτευαν.

«Σίγουρα κάποιος στη δουλειά έχει πει κάτι άσχημο αλλά ήταν κακή η στιγμή. Γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε όλους του χώρους. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μου έχει συμβεί. Οι άντρες που ήταν δίπλα μου με προστάτευαν. Στην 6η δημοτικού την κολλητή μου φίλη την βίασε κάποιος και από τότε άλλαξε η ζωή της», τόνισε η Έλενα ενώ μίλησε και για τις πλαστικές αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά:

Έχω κάνει μπότοξ δυο φορές, αλλά ένιωθα φυλακισμένη. Φροντίζω όσο μπορώ τον εαυτό μου. Και αγαπάω τις αλλαγές που γίνονται στη ζωή μου. Αυτή είναι η ζωή, δεν θα ήθελα να επέστρεφα πίσω σε άλλη ηλικία».
Εννοείται πως η Έλενα Παπαρίζου μίλησε και για τη γνωριμία με τον σύζυγό της τα τελευταία εννιά χρόνια Αντρέα Καψάλη αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε στην πρώτη καραντίνα:

«Μας γνώρισαν ο παιδικός τους φίλος και η κολλητή μου φίλη. Ο Αντρέας ήταν χωρισμένος και εγώ ελεύθερη, βγήκαμε μαζί δύο τρία ραντεβού.

Είμαι λίγο κτητική μαζί του, εγώ είμαι αυτή που ζηλεύει και βάζω τον εγωισμό μου πιο πάνω. Ο Αντρέας δεν έχει πρόβλημα αν ντύνομαι σέξι. Εδώ φιληθήκαμε με τον Σάκη Ρουβά στο στόμα και είπε “α τι ωραία”! Ο Αντρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Στην πρώτη καραντίνα, δεν πέρασα πολύ καλά. Οι πρώτες εβδομάδες ήταν καλές γιατί ξεκουράστηκα αλλά μετά έπεσα πάρα πολύ και ήθελα συνέχεια να κοιμάμαι.

Εκείνη την περίοδο έφτιαξα 4 παζλ, μεγάλα παζλ, δεν ένιωθα καλά αλλά ο Αντρέας με στήριξε. Του Αντρέα δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κρατάμε και οι δυο τον εγωισμό μας, εγώ πιο πολύ από εκείνον. Είμαστε όμως καλά».

Όσο τα ψευδή και άσχημα δημοσιεύματα, η Έλενα αποκάλυψε το πώς τα χειρίζεται ειδικά τα τελευταία χρόνια. 

Διάβασε την gallery

57 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ