Γιάννης Στάνκογλου: Δεν πάει ο νους σου ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι ανιψιά του

Γιάννης Στάνκογλου: Δεν πάει ο νους σου ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι ανιψιά του

Και μάλιστα θα μας εκπροσωπήσει και στη Eurovision.

Αν είναι μεγάλος φαν του διαγωνισμού της Eurovision και παρακολουθείς όλες τις εξελίξεις γύρω από το μουσικό show, τότε θα ξέρεις και ποια τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Αν όχι, απλά σου λέμε πως ο θείος της, Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε μαζί της selfie στο Instagram και τα likes έπεσαν βροχή.

Ο Γιάννης Στάνκογλου που στην πιο πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση μας έχει στιγματίσει ως Θωμάς Κυπραίος στις Άγριες Μέλισσες, είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Και βρίσκουμε απόλυτα λογικό, ένεκα του dna να έχει και μία κούκλα ανιψιά.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία μαζί της στο δικό του Instagram account, κι ένα σοκ το πάθαμε, γιατί δεν είχαμε καμία απολύτως ιδέα πως οι δυο τους είναι συγγενείς. Τώρα όμως το μάθαμε, και κάπως έτσι εξηγείται απόλυτα το ταλέντο και η ομορφιά. Η Στεφανία Λυμπερακάκη που θα μας εκπροσωπήσει εκ νέου στον διαγωνισμό της Eurovision πόζαρε μαζί με τον θείο της και η στιγμή αυτή ήταν πολύ όμορφη.

«Αφού έκανε την καραντίνα της την συνάντησα, περήφανος θείος #stefaniaeurovisiesongfestival #eurovision #evros #thourio», έγραφε στο caption της ανάρτησής του, με το post να ξεπερνά τα 10χιλιάδες likes.

Εν τω μεταξύ λίγο αν τους παρατηρήσεις καλά, και σκεφτείς τον Γιάννη Στάνκογλου χωρίς τα γένια του, θα δεις καθαρά την ομοιότητά τους σε αυτό το διαπεραστικό βλέμμα.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία τους.