Oprah Winfrey: Η απαράδεκτη ερώτηση στις αδερφές Olsen σε συνέντευξη του 2004

Oprah Winfrey: Η απαράδεκτη ερώτηση στις αδερφές Olsen σε συνέντευξη του 2004

Το σκηνικό είναι και πάλι στην επικαιρότητα και η διάσημη παρουσιάστρια δέχεται αρνητική κριτική.

O όρος political correctness, είναι μία έννοια η οποία καλώς ή κακώς έχει μπει στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος άργησε να εξοικειωθεί με την πολιτική ορθότητα και κατ’ επέκταση να την υιοθετήσει, με αποτέλεσμα να ανατρέχουμε σε αρχεία του πρόσφατου παρελθόντος, στα οποία υπάρχουν γεγονότα ή ατάκες τις οποίες αυτή τη στιγμή κανένας δεν θα διανοούνταν να ξεστομίσει.

Ένα από αυτά, είναι και η συνέντευξη των δίδυμων Olsen στην Oprah Winfrey το 2004, όταν αυτές ήταν 17 ετών, και στο απόγειο της κινηματογραφικής τους δόξας. Ως γνωστόν, τα δύο κορίτσια που έγιναν διάσημα από νηπιακή ηλικία, έχουν κατά καιρούς εξομολογηθεί τη μάχη τους με εξαρτήσεις και διατροφικές διαταραχές, κάτι που συνέβαινε και την περίοδο της συνέντευξης.

Η Mary Kate λοιπόν, φημολογούνταν ότι αντιμετωπίζει διατροφικές διαταραχές, κάτι που δεν ενόχλησε την Oprah να ρωτήσει τα κορίτσια «Τι νούμερο είστε», στο πλαίσιο της συζήτησης περί διατροφικών διαταραχών.

Οι δύο αδερφές είχαν έρθει σε πολύ δύσκολη θέση τονίζοντας ότι είναι αρκετά μικροκαμωμένες, ενώ όπως είναι φυσικό, το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και τα σχόλια δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τη διάσημη και έμπειρη παρουσιάστρια.

Δες περισσότερα στην παρακάτω gallery αλλά και στο video που ακολουθεί: