Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ξαναχτυπά: Το viral post και ο «Μέτριος Εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ξαναχτυπά: Το viral post και ο «Μέτριος Εγώ»

Τσαφούλιας κατά Λιγνάδη.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, η παρέμβαση του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια, στο Πρω1νό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, είχε προκαλέσει αίσθηση με τις απόψεις που είχε εκφράσει ο εμπνευστής του Έτερος Εγώ, με αποτέλεσμα όλο το πάνελ των συνεργατών της εκπομπής να σηκωθεί και να τον χειροκροτάει.

Αυτή τη φορά, ο Τσαφούλιας, από τον λογαριασμό του στο Facebook, πήρε θέση με ένα νέο post στο οποίο παρείχε στήριξη στον Σπύρο Μπιμπίλα τον πρόεδρο του Σωματείου Ηθοποιών.



Στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών άλλωστε και στον πρόεδρό του, είχε χρεώσει ο Δημήτρης Λιγνάδης το σκάνδαλο για τις κατηγορίες εις βάρος του.

Μάλιστα στο απολογητικό υπόμνημα σχετικά με τη διοίκηση του ΣΕΗ, ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως «μέτριο ηθοποιό» τον νυν πρόεδρο του Σωματείου, Σπύρο Μπιμπίλα χρησιμοποιώντας τις υποκριτικές ικανότητες του κ. Μπιμπίλα ως επιχείρημα για την ηθική του εξόντωση.

Στο Facebook λοιπόν, αρχικά ο σκηνοθέτης ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση «Και μετά μου γράφετε, πως τα δικά μου σενάρια έχουν τρελές ανατροπές και φαντασία...» αναρτώντας μια φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα που γράφει πάνω «Τελικά ούτε κύκλωμα παιδεραστίας ούτε η επένδυση στο Ελληνικό είναι πίσω από όλα αυτά. Πίσω από όλη αυτή την σκευωρία κρύβεται ο Σπύρος Μπιμπίλας επειδή ποτέ δεν τον κάλεσαν να παίξει στην Επίδαυρο».

Στην ανάρτηση αυτή που έγινε σύντομα viral απάντησε ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας, τονίζοντας:
«Έλα όμως που και Επίδαυρο έχω πάει με σπουδαίους ρόλους πλάι στην Καλουτά την Κατσέλη τον Βουτσά τον Καρακατσάνη τον Βέγγο τον Χαραλαμπόπουλο τον Πιατα και τόσους άλλους.».

Μάλιστα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας απάντησε στον πρόεδρο του ΣΕΗ «Οι Κεραυνοί χτυπάνε τα Ψηλά Καμπαναριά. Για εσένα Σπύρο ΜΑΣ μόνο Σεβασμός & Αγάπη».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας επανήλθε αργότερα με νέο post, όπου διασκεύασε την επιτυχημένη του ταινία και σειρά «Έτερος Εγώ» σε «Μέτριος Εγώ» by Σπύρος Μπιμπίλας.