Άγριες Μέλισσες: Το ηχηρό post των πρωταγωνιστών δεν πέρασε απαρατήρητο

Άγριες Μέλισσες: Το ηχηρό post των πρωταγωνιστών δεν πέρασε απαρατήρητο

Μαρία Κίτσου και Γιάννης Βασιλώττος συγκεντρώνουν τα likes του κοινού τους.

Η επικαιρότητα τρέχει με γοργούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα. Καθημερινά σχεδόν ακούγονται ισχυρισμοί και κατηγορίες για κακοποιήσεις εντός του χώρου της υποκριτικής που αναφέρονται σε καταστάσεις ακόμα και ετών πριν και περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα του θεάματος.

Μέχρι η κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις να κριθεί δικαστικώς, οι υπόλοιποι καλλιτέχνες του χώρου φαίνεται να δηλώνουν ένθερμα τη θέλησή τους για απόδοση της δικαιοσύνης. Οι αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς είναι πολλές. Το κάθε post εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο.

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ίσως η πιο επιτυχημένη σειρά της χώρας μας τα τελευταία χρόνια. Έχει συγκεντρώσει μεγάλο και πιστό κοινό που ανυπομονεί για τις εξελίξεις της ιστορίας. Οι ηθοποιοί της λατρεύονται από το κοινό. Οι λογαριασμοί τους στα social media γίνονται κατευθείαν τα μέρη όπου το κοινό συναντιέται και δηλώνει τη στήριξή του.

Πρόσφατα, η Μαρία Κίτσου έκανε μία ανάρτηση στον τοίχο της. Αυτή περιλάμβανε μία ηχηρή ρήση του Νίκου Καζαντζάκη για το καλό και το κακό. Βλέποντάς τη ο νέος ηθοποιός της σειράς, έκανε repost στο δικό του προφίλ.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις αναρτήσεις των ηθοποιών.