Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος αποκαλύπτουν τη διάγνωση του γιατρού

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος αποκαλύπτουν τη διάγνωση του γιατρού

Αυτό που συνέβη στο αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται σε μία φωτογραφία.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ανήκουν μακράν στους αγαπημένους μας celebrities. Τόσο μεμονωμένα όσο και ως ζευγάρι. Η αλήθεια είναι ότι τα διάσημα couples αρέσουν στο κοινό, γιατί δύο αγαπημένα τους πρόσωπα ενώνουν τις ζωές τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε και για δύο ανθρώπους που είναι φανερά ακομπλεξάριστοι και δε διστάζουν να κάνουν πλάκα, ακόμα και όταν αυτή αφορά τους ίδιους. Κάποιες φορές, όμως, η πλάκα περιλαμβάνει και όχι και τόσο αστεία γεγονότα και ίσως αυτή είναι η περίπτωση που τους αγαπάμε ακόμα περισσότερο. Γιατί δίνουν μία διαφορετική χροιά σε κάτι που πολλοί άλλοι δε θα έδιναν.




Η ηθοποιός και ο σεφ, λοιπόν, αποφάσισαν να επισκεφτούν έναν φίλο τους. Θα περίμενε κανείς ότι αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει σε κάτι άλλο από αυτήν την απλή επίσκεψη, αλλά εδώ υπήρχε μία ουσιώδης διαφορά, την οποία και φυσικά μοιράστηκαν.

Κρίνοντας από τις αναρτήσεις που έκαναν, ο φίλος τους είναι και γιατρός. Οπότε, μάλλον μεσολάβησε εξέταση, η οποία και είχε κάποια πολύ συγκεκριμένα ευρήματα.

Στην παρακάτω gallery, θα δεις τόσο τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν όσο και το τι ακριβώς συνέβη.