Δανάη Μπάρκα: Το σαλόνι του σπιτιού της είναι απλά ονειρεμένο (photos)

Δανάη Μπάρκα: Το σαλόνι του σπιτιού της είναι απλά ονειρεμένο (photos)

Το φωτογραφικό άλμπουμ θα σε αφήσει άφωνη!

Η Δανάη Μπάρκα είναι το κορίτσι που έχει κατακτήσει την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα. Ξαφνικά, μέσα σε λίγους μήνες, κατάφερε να είναι το όνομα που όλοι συζητούν μεταξύ τους και να αναλάβει τα ηνία δικής της εκπομπής, κάτι που κάνει και εξαιρετικά.

Το κοινό της την αγαπούσε ήδη από τότε που καταπιανόταν κυρίως με το κομμάτι της υποκριτικής και οι αναρτήσεις της στο Instagram μετατρέπονταν κατευθείαν στα posts που όλοι λίγο ή πολύ έβλεπαν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, που αυτήν τη στιγμή η Δανάη έχει 170 χιλιάδες followers στο Instagram της.




Εκεί είναι που ανεβάζει φωτογραφίες από τις υπέροχες καθημερινές της εμφανίσεις, για τις οποίες το ενδιαφέρον του κόσμου έχει εκδηλωθεί ουκ ολίγες φορές. Όμως, αυτό δεν είναι το μοναδικό πράγμα που παρατηρούμε με μία γρήγορη βόλτα στο προφίλ της.

Η γλυκιά παρουσιάστρια και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έχει ένα πολύ όμορφο σπίτι. Συγκεκριμένα το σαλόνι της είναι πολύ στυλάτο και αποπνέει μία πολύ comfy και «ζεστή» ατμόσφαιρα.

Στο προφίλ της έχουν δημοσιευτεί αρκετές φορές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται αυτός ο όμορφος χώρος του σπιτιού και εμείς αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε μερικές από τις πιο πρόσφατες που έχει.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις.