Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με την κούκλα κουνιάδα της (photo)

Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με την κούκλα κουνιάδα της (photo)

Οι δύο γυναίκες μοιάζουν πολύ. 

Μια πρόσφατη φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη, μας έδειξε πόσο όμορφη είναι και η αδερφή του αγαπημένου της Λευτέρη Σουλτάτου. Μιλάμε για την Πέλα Σουλτάτου, αδερφή του Λευτέρη Σουλτάτου, συγγραφέα, ποιήτρια και παλαιότερα blogger.

Η Πέλα, πόζαρε αγκαλιά με την ηθοποιό και έγραψε: «Όταν ακόμα ήμασταν κοντά το ένα στο άλλο και χαμογελούσαμε δίχως μάσκα».
Οι δύο γυναίκες μοιάζουν πολύ. Η Πέλα, σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει:

«Είμαι μητέρα δύο παιδιών, μονογονεϊκή οικογένεια, διδάσκω στο Πανεπιστήμιο, εργάζομαι στη Δημόσια Διοίκηση. Όσος χρόνος μού μένει και ασχολούμαι με το γράψιμο, είναι γιατί υπάρχει ένα πάθος σε σχέση με αυτό. Το λέω πια σε μία ηλικία που έχω επίγνωση του τι σημαίνει να διατηρείς το πάθος σου. Δεν είμαι πια δεκαπέντε χρονών, δεν περιμένω μέσα από αυτό να καταξιωθώ. Έχω κάνει τη διαδρομή μου. Υπάρχει κάτι που κοχλάζει. Όσο αυτό κοχλάζει θα βγαίνει μέσα από το γράψιμο. Όταν πάψει, θα σταματήσω. Δεν θα έχω κανένα λόγο να το συνεχίζω….

Το ίδιο έκανα με την ποίηση. Έγραφα από εννιά χρονών κοριτσάκι μέχρι τα είκοσι εννιά. Κάποια στιγμή ήρθα αντιμέτωπη με τον εαυτό μου και αυτά που είχα γράψει είκοσι χρόνια. Είπα ‘δεν αξίζει τίποτα από όσα γράφεις’. Διέγραψα ό, τι είχα, δεν υπάρχει πια τίποτα πουθενά. Ήρθα αντιμέτωπη με την αυτεπίγνωση. Δεν θα γίνω ποτέ η ποιήτρια που θα ήθελα να είμαι. Και σταμάτησα να γράφω ποιήματα. Αυτό είναι μια γενναιότητα. Ταυτόχρονα όμως, κατά κάποιο τρόπο, είμαι ρίψασπις. Ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας».
Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι πολύ δεμένος και με την αδερφή, τον πατέρα αλλά και τον αδερφό του Μανώλη.