H χήρα του Chadwick Boseman παραλαμβάνει τη Χρυσή Σφαίρα του στην πιο φορτισμένη στιγμή της βραδιάς

H χήρα του Chadwick Boseman παραλαμβάνει τη Χρυσή Σφαίρα του στην πιο φορτισμένη στιγμή της βραδιάς

Με έναν άκρως συγκινητικό λόγο η Simone Ledward εκπροσώπησε τον σύζυγό της που τόσο άδικα «έφυγε» από τη ζωή!

Πολύ διαφορετική, λίγο αμήχανη αλλά μάλλον λυτρωτική ήταν η 78η τελετή των Golden Globes, η οποία ολοκληρώθηκε λίγες ώρες πριν. Οι νικητές αναμενόμενοι μιας και δεν υπήρχαν ιδιαίτερες εκπλήξεις, ενώ οι stars προσπάθησαν να δώσουν όση περισσότερη λάμψη και αίγλη μπορούσαν, σε μία virtual τελετή που δεν θύμιζε τίποτα από τα παλιά. ‘

Τα πρόσωπα της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα η μεγάλη νικήτρια Anya Taylor Johnson, η οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην massive επιτυχία «Queen’s Gambit», αλλά και ο Chadwick Boseman ο οποίος τιμήθηκε μετά θάνατον για την ερμηνεία του στην ταινία «Ma Rainey’s Black Bottom».

Η χήρα του Boseman, Simone Ledward, παρέλαβε το βραβείο εμφανώς συγκινημένη, ενώ ο λόγος της ήταν μία από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές της βραδιάς.

«Θα ευχαριστούσε τον Θεό, τους γονείς και τους προγόνους του. Θα έλεγε κάτι όμορφο κάτι εμπνευσμένο που θα έκανε την μικρή φωνή που έχεις μέσα σου να παρακινηθεί και να σου υπενθυμίσει τι αξίζεις και τι έχεις έρθει να κάνεις», είπε. «Μπορεί να μην είναι εδώ μαζί μας σήμερα, αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να γιορτάσω αυτόν που αγαπώ», ολοκλήρωσε.

Ο Boseman ως γνωστόν «έφυγε» τον περασμένο Αύγουστο έπειτα από μάχη ετών με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, και μέχρι και την τελευταία στιγμή γύριζε ταινίες.

Δες την παρακάτω gallery αλλά και το video: