MasterChef: Η νέα οικειοθελής αποχώρηση και μια επιστροφή

Sabine Camhi
MasterChef: Η νέα οικειοθελής αποχώρηση και μια επιστροφή

Κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε!

Το βράδυ της Κυριακής η κόκκινη ομάδα έχασε την δεύτερη ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας και έτσι τρεις παίκτες της βρέθηκαν υποψήφιοι. Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης, ο Διονύσης και ο Κωστής ήταν οι υποψήφιοι για την παραμονή τους στο σόου.

Τελικά, ο Κώστας ο Κρητικός ήταν ο διαγωνιζόμενος που είχε τις περισσότερες αστοχίες στα δύο πιάτα αντιγραφής που κλήθηκε να ετοιμάσει κατά τη δοκιμασία της αποχώρησης, και συνεπώς ήταν αυτός που αποχώρησε. Ο Κωστής ήταν όμως ο δεύτερος παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου την προηγούμενη εβδομάδα. Η Μαρία Φίλογλου ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που αποχώρησε.

Στο σημερινό επεισόδιο, στο τρίτο mystery box, οι παίκτες κρίθηκαν να μαγειρέψουν ένα πιάτο έχοντας μόνο ένα τηγάνι και ο Αλέξανδρος ήταν ο παίκτης που κρίθηκε πως είχε το καλύτερο. Στη συνέχεια, οι παίκτες ετοιμάζονται για ένα τεστ δημιουργικότητας σε ζευγάρια. Μετά την νίκη του Αλέξανδρου, το πρώτο του πλεονέκτημα είναι πως εκείνος είναι αυτός που θα ορίσει τα ζευγάρια. Το δεύτερο του πλεονέκτημα είναι πως μπορεί να επιλέξει αν θέλει να μαγειρέψει ή όχι. Ο Αλέξανδρος επέλεξε να μην μαγειρέψει και πήγε στον εξώστη.

Έκπληξη αποτέλεσε για τους παίκτες και τους κριτές η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου από την ομάδα των τριών, ο οποίος έβγαλε την ποδιά του και εγκατέλειψε τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου και των 100.000 ευρώ. Για να μην μείνει η θέση αυτή κενή, η παραγωγή λέγεται πως θα δώσει το πράσινο φως στον παίκτη που έφυγε πιο πρόσφατα, τον Κωστή, ο οποίος θα επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef 5.