Ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Ο Πάνος Μουζουράκης συγκλονίζει.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ήταν ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο χαρισματικός ηθοποιός και τραγουδιστής αναφέρθηκε στη ζωή και την καριέρα του και συγκίνησε όταν μίλησε για τον μπαμπά του που έχει φύγει από τη ζωή. Ο Πάνος παρουσίασε και το νέο του τραγούδι με τίτλο Μπερδεμένος ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου του ζήτησε τη γνώμη του και για τις καταγγελίες που συγκλονίζουν το διάστημα αυτό το θέατρο.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως η περίοδος αυτή είναι αρκετά δύσκολη και τόνισε:

«Είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και πρέπει να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Το 50% των ανθρώπων έχει. Δέχθηκα ένα πράγμα και θεωρώ ότι υπάρχει πολύς κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος».




Κάπου εκεί, ο Πάνος συγκλόνισε μιλώντας για τη δική του εμπειρία κακοποίησης σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών.

Υπήρξε μια εμπειρία που ο Μουζουράκης είχε σε ηλικία 14 ετών και δεν την είχε εξομολογηθεί ως τα 23 του χρόνια ούτε καν στη μητέρα του.

«Μιλάμε για τον θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου μέχρι τα 23 μου. Κλειδώνεσαι και αισθάνεσαι ενοχές ο ίδιος.

Δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι συμβαίνει μόνο στον χώρο του θεάματος. Εγώ έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Και ναι πρέπει να αλλάξει αυτό. Είναι σωστό να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Πού θα μπούνε αυτά τα νέα όρια», είπε ο Μουζουράκης και συμπλήρωσε:

«Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου», είπε ο Μουζουράκης. Ο Μουζουράκης δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, που του συνέβη σε μια τόσο τρυφερή ηλικία. Ο τραγουδιστής αναρωτήθηκε για το πότε θα σταματήσουμε να κάνουμε στραβά μάτια στο θέμα αυτό.



Όσο για το αν θέλει να γίνει μπαμπάς κάποια στιγμή, ο Μουζουράκης ήταν αποκαλυπτικός

Δες τι είπε στην gallery