Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος έκανε πρόταση γάμου στη Λενιώ και το Twitter έλιωσε

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος έκανε πρόταση γάμου στη Λενιώ και το Twitter έλιωσε

Επιτέλους!

Η εβδομάδα εχθές ξεκίνησε δυναμικά με νέο μήνα, αλλά και καινούργιο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες. Ένα επεισόδιο που περιμέναμε με αγωνία από την προηγούμενη Πέμπτη που η Ελένη συνάντησε χωρίς τη θέληση της τον Βόσκαρη, κι εκείνος της πρότεινε συμβιβασμό. Η Ελένη βέβαια δεν μάσησε τα λόγια της και μίλησε στον Βόσκαρη έτσι όπως του έπρεπε για να καταλάβει.

Το χθεσινό επεισόδιο είχε πολύ δυνατές σκηνές, οι οποίες φυσικά δεν μας άφησαν ασυγκίνητες. Η Δρόσω είδε τον γιο της και κάθισε μαζί με την Ασημίνα, ενώ η Αγορίτσα έκανε την πιο ειλικρινή και όμορφη συζήτηση με την Ασημίνα. Ο Κωνσταντής είναι ο θείος που όλα τα παιδάκια θα ήθελαν να έχουν και η χημεία του με τον μικρό, είναι απλά φανταστική.

Όπως φανταστική ήταν και η σκηνή που πήγε να μπει στο καφενείο που βρισκόταν η Δρόσω με τον Κυριάκο, τον Προκόπη και τον Παναγιώτη και της έριξε το πιο όμορφο και πονεμένο βλέμμα συνάμα. Μια ακολουθία σκηνών με νόημα συνεχίσαμε να βλέπουμε με μουσική υπόκρουση τον Μάρτη (που έχει γραφτεί για τη σειρά) μέχρι τη στιγμή που ο Βόσκαρης τσάκωσε τη Σοφούλα που ετοιμαζόταν να φύγει και της έριξε το πρώτο χαστούκι.



Πριν όμως αρχίσουμε να αγχωνόμαστε για το τι θα περάσει η Σοφούλα στα χέρια του Βόσκαρη, γίναμε «μάρτυρες» στην πιο όμορφη σκηνή του επεισοδίου. Σε αυτή που το κοινό, και ίσως και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές την περίμεναν έναν χρόνο τώρα. Ο Λάμπρος έκανε πρόταση γάμου στην Ελένη και αυτή τη φορά ο γάμος θα γίνει.

Τα εμπόδια τελείωσαν για το πιο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς και σήμερα θα παρακολουθήσουμε τον γάμο τους επιτέλους. Μετά από 17 χρόνια ο δάσκαλος και η αγαπημένη του Ελένη θα είναι κι επίσημα μαζί, και απλά ανυπομονούμε για απόψε. Στο μεταξύ δες μερικές από τις αντιδράσεις του κοινού στο Twitter μόλις άκουσε για την πρόταση γάμου.