Αυτή την παραμυθένια φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με νυφικό δεν την έχεις δει

Αυτή την παραμυθένια φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με νυφικό δεν την έχεις δει

Απίθανη νύφη η Λασκαράκη.

Ξέρουμε με σιγουριά πως η Βάσω Λασκαράκη, έχει παντρευτεί με τον Λευτέρη Σουλτάτο τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα του 2019.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με κουμπάρες τη Ρίτσα Παπακαλιάτη και τη Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγο του αδελφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το ευχάριστο γεγονός είχε αποκαλύψει και η ίδια η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ το ίδιο καλοκαίρι είχε ακολουθήσει ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στη Νάξο!

Η 41χρονη ηθοποιός έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο όπου και την θαυμάσαμε με ένα αέρινο νυφικό με έναν ώμο.

Αυτή τη φορά όμως είχαμε την ευκαιρία να δούμε την ηθοποιό με ένα υπέροχο παραμυθένιο νυφικό σε ένα εξ΄ίσου παραμυθένιο σκηνικό.

Και δεν μιλάμε για τις ανάγκες κάποιου ρόλου αλλά για την φωτογράφιση της Λασκαράκη για το περιοδικό γάμου Yes I Do που κυκλοφορεί. Η Ρούλα Ρέβη εκθείασε την προσπάθεια που έγινε και την συγκεκριμένη φωτογράφιση γράφοντας χαρακτηριστικά στο Instagram

«Εγώ μετά από 25 χρόνια δουλειάς αποφάσισα να δουλεύω πια μόνο με τις ομάδες που αγαπάνε τις φωτογραφίσεις όσο και εγώ, που κάνουν παραγωγή όπως πρέπει, που γελάμε και περνάμε ωραία γιατί μια φωτογράφιση έχει πολύ δουλειά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά , ενώ εσεις καμία φορούλα νομίζετε πως πάμε εκεί και πατάμε τα κουμπάκια και μετά φύγαμε! Όχι η φωτογράφιση είναι άνθρωποι και προϊόντα που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι και εμείς πρέπει να φανταστούμε και να φροντίσουμε πώς θα σας τα δείξουμε όμορφα, λαμπερά και με άποψη! Γι’ αυτό πρέπει να αξίζει τον κόπο και για εμάς γιατί πρέπει οι ομάδες που δημιουργούν να είναι χαρούμενες ! Έτσι ήταν πάντα αυτό δεν αλλάζει», έγραψε η φωτογράφος!

Δες τις πόζες της παραμυθένιας νύφης στη gallery.