Διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε για 5η φορά την κατά 31 χρόνια μικρότερη αγαπημένη του

Διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε για 5η φορά την κατά 31 χρόνια μικρότερη αγαπημένη του

Ο 57χρονος πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε την 26χρονη αγαπημένη του.

Η έκφραση «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» παίρνει σάρκα και οστά για ακόμη μια φορά στο Hollywood. Πασίγνωστος ηθοποιός ντύθηκε γαμπρός για πέμπτη φορά και παντρεύτηκε την κατά 31 χρόνια μικρότερη αγαπημένη του. Η πέμπτη φορά ίσως είναι και η τυχερή για τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του τέσσερις γάμους και τέσσερις χωρισμούς.

Ανάμεσα στις συζύγους του βρίσκουμε την ηθοποιό Patricia Arquette με την οποία παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 1995 και χώρισαν το 2001. Η δεύτερη σύζυγός του ήταν Lisa Marie Presley. Παντρεύτηκαν το 2002, ο γάμος τους κράτησε μόλις 107 ημέρες. Η τρίτη σύζυγος ήταν αυτή που κράτησε και περισσότερο. Με την Alice Kim παντρεύτηκε το 2004 στην Καλιφόρνια και χώρισαν το 2016. Τον Μάρτιο του 2019, ο 57χρονος παντρεύτηκε την Erika Koike στο Λας Βέγκας, μόνο για να υποβάλει αίτηση ακύρωσης τέσσερις ημέρες αργότερα. Τον Ιούνιο του 2019, πήρε διαζύγιο από την Koike.

Η πέμπτη φορά λοιπόν μήπως είναι και η πιο τυχερή; Ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Riko Shibata στο ξενοδοχείο Wynn στο Las Vegas στις 16 Φεβρουαρίου 2021, σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six. Η 26χρονη Riko φορούσε ένα χειροποίητο νυφικό κιμονό από το Kyoto. Το σμόκιν του ηθοποιού ήταν Tom Ford. Το ζευγάρι αντάλλαξε παραδοσιακούς όρκους καθολικούς και σίντο με αναγνώσεις ποίησης του Walt Whitman και ιαπωνικού χαϊκού (ιαπωνική ποιητική φόρμα).

Η πρώην σύζυγος του Nicolas Cage (περί ου ο λόγος) Alice Kim, η οποία έχει καλές σχέσεις με τον ηθοποιό, έδωσε το παρών στην γαμήλια δεξίωση μαζί με τον γιο τους Kal και ευχήθηκε στο ζευγάρι. Ο Nicolas Cage και η Riko συναντήθηκαν στη Shiga της Ιαπωνίας και έγιναν ζευγάρι λίγο μετά τη διάλυση του τελευταίου γάμου του ηθοποιού με την Erika Koike που κράτησε μόνο 4 μέρες, το 2019.