10 tweets γεμάτα αλήθεια για το YFSF μετά την αποχώρηση του Κώστα Δόξα

10 tweets γεμάτα αλήθεια για το YFSF μετά την αποχώρηση του Κώστα Δόξα

Τι ακριβώς συνέβη με το μοντάζ του YFSF.

Η εκπληκτική Κατερίνα Στικούδη ήταν η νικήτρια του χτεσινού Your Face Sounds Familiar στον ANT1 κι όμως η τραγουδίστρια και πάλαι ποτέ εστεμμένη δεν ήταν το όνομα που τρένταρε στο Twitter.

Το χτεσινό επεισόδιο του σόου μεταμφιέσεων ήταν μαγνητοσκοπημένο από την περασμένη Τρίτη, λίγο πριν προκύψει η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα, Μαρίας Δεληθανάση.

Σε ένα συγκλονιστικό post, η μητέρα του παιδιού του Κώστα Δόξα προέβη σε μια σειρά αποκαλύψεων που αφορούσαν την ενδοοικογενειακή βία μέσα στο σπίτι και τον γάμο του τραγουδιστή.

Αμέσως μετά και με την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, ο τραγουδιστής αποφάσισε να αποχωρήσει από το YFSF για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της αλήθειας.

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά», είχε αναφέρει ο Δόξας.



Και κάπου εκεί ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του ΑΝΤ1 που έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και εξηγούσε πως ο Δόξας αποχωρεί από το σόου.

«Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο».

Και μπορεί στο πρώτο μοντάζ, ο Δόξας να έπαιζε κανονικά, αλλά στο δεύτερο μοντάζ δεν τον είδαμε ούτε καν στα κοινά πλάνα όλων των παικτών.

Ακόμα και στο τέλος, την ώρα του bazzer που εμφανίστηκε ο Ίαν Στρατής ο οποίος -να θυμίσουμε- θα εμφανιζόταν κανονικά σε ντουέτο με τον Κώστα Δόξα, δεν υπήρχε πουθενά, έστω μπροστά ή πίσω από εκείνον ο τραγουδιστής.

Βέβαια, στο Twitter, όπου ο Δόξας ήταν ο αγαπημένος παίκτης των τουιτεράδων, η απώλειά του, ήταν αισθητή.

Όλοι μίλησαν για το κρίμα στην απουσία του αλλά δόθηκαν και πολλά μπράβο στα γρήγορα αντανακλαστικά του ΑΝΤ1 και στον τρόπο που χειρίστηκε αστραπιαία την υπόθεση αυτή.
Τα tweets είναι ενδεικτικά.