Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική σκηνή Ασημίνας-Κούλας και η αποθέωση στο Twitter

Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική σκηνή Ασημίνας-Κούλας και η αποθέωση στο Twitter

Το Twitter δεν σταμάτησε λεπτό να τη σχολιάζει.

Μπορεί η Δευτέρα να μην είναι η αγαπημένη μας μέρα μέσα στην εβδομάδα, αλλά όταν έχει Άγριες Μέλισσες ξεχνάμε πόσο βαρετή είναι και δύσκολη. Ακόμη ένα επεισόδιο ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, κι ενώ ξέραμε πάνω κάτω τι θα δούμε, η διαφήμιση μας είχε προϊδεάσει, δεν περιμένα με τίποτα πως θα συγκινηθούμε τόσο πολύ με δύο σκηνές. Η μία ήταν αυτή της κυρά Δέσπως, της μητέρας του ενωμοτάρχη Βασίλη Προύσαλη και μία η σκηνή λίγο πριν το τέλος, της Ασημίνας με την Κούλα.

Από την προηγούμενη εβδομάδα η Ναταλία Τσαλίκη ως Κούλα μας είχε αποδείξει πόσο υπέροχη είναι τόσο σαν ηθοποιός, αλλά και σαν χαρακτήρας μέσα στη σειρά. Πάντα ήταν η φωνή της λογικής για τη Δρόσω όταν ήταν στην Τρούμπα, και το ίδιο προσπάθησε να κάνει και με την Ασημίνα. Μετά την επική ατάκα της στη Μυρσίνη την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε σε ακόμη ένα επεισόδιο για να τη δοξάσουμε.

Γενικά το Twitter από την ημέρα που η Κούλα εμφανίστηκε με τον Νώντα στο Διαφάνι, γράφει και ξαναγράφει «αφήστε τους στο Διαφάνι» και «κάντε τους μόνιμη μεταγραφή» κ.ο.κ. Και όχι δεν θα διαφωνήσουμε γιατί πραγματικά ήταν η καλύτερη προσθήκη την τελευταία εβδομάδα. Δυστυχώς όμως οι παρακλήσεις δεν εισακούστηκαν και σήμερα η Κούλα έκανε ηρωική έξοδο από το χωριό.

Αφού έδωσε τα φώτα της στη Δρόσω, λίγο πριν φύγει είχε με την Ασημίνα μία τρομερή συζήτηση σε μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της βραδιάς, η οποία δεν θα σου το κρύψουμε μας ανατρίχιασε και μας έκανε να δακρύσουμε. Μπορεί να μη γίνει αυτό που είπε η Κούλα όπως βλέπουμε στη συνέχεια, όμως γι' αυτή τη σκηνή και μόνο της αξίζει χειροκρότημα.

Το Twitter την αποθέωσε κι εμείς έχουμε στη gallery τα καλύτερα tweets.