MasterChef 5: Η επιστροφή αυτού του παίκτη έφερε μεγάλη αναστάτωση

Sabine Camhi
MasterChef 5: Η επιστροφή αυτού του παίκτη έφερε μεγάλη αναστάτωση

Νέο Mystery Box στο σημερινό επεισόδιο!

Το βράδυ του Σαββάτου, τρεις ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση που κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Χίλας, η Βίλλη Σεργή κι ο Παναγιώτης Τζαμαλής, με την Σεργή να έχει το χειρότερο πιάτο, και τελικά να αποχωρεί.

Το πρώτο επεισόδιο της καινούργιας εβδομάδας ξεκίνησε με το Mystery Box, που αυτή τη φορά σηματοδοτεί και την έναρξη μιας θεματικής εβδομάδας. Αυτή την φορά οι 17 διαγωνιζόμενοι έκαναν αναδρομή στο γαστρονομικό παρελθόν και κλήθηκαν να βγάλουν ένα πιάτο, αντάξιο για το σημείο του διαγωνισμού, με υλικά που οι άνθρωποι είχαν διαθέσιμα τον 5ο π.Χ. αιώνα.

Επιπλέον, να θυμίσουμε πως ο Πάνος Ράπτης αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι μαγειρικής πριν από μια εβδομάδα. Αποκαλύφθηκε πως ο παίκτης που θα καλύψει το κενό στην κουζίνα του MasterChef 5 είναι ο Κωστής Aλεξάκης, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Ιωάννης και τον Διονύση.


https://www.instagram.com/p/CMK0ijYqJh6

Oι Κοντιζάς-Κουτσόπουλος-Ιωαννίδης, θέλησαν να δοκιμάσουν τρία πιάτα από τους τώρα 18 συμμετέχοντες, και αυτή τη φορά κλήθηκαν η Μαρίνα, ο Διονύσης και ο Αντώνης. Ο νικητής του Mystery Box κρίθηκε ο Διονύσης, ο οποίος πρέπει να διαμορφώσει την κρίσιμη δοκιμασία του τεστ δημιουργικότητας. Το πρώτο του πλεονέκτημα είναι πως πρέπει να επιλέξει ποιος θα μαγειρέψει με πιο υλικό. Το δεύτερο πλεονέκτημα που έχει είναι πως θα διαλέξει ποιοι τρεις συμπαίκτες του θα έχουν στην διάθεσή τους αντί για 45 λεπτά, μισή ώρα. Οι παίκτες που διάλεξε είναι η Μαρίνα, ο Κωστής, και ο Κωνσταντίνος.